2 tahun menghilang, kini sudah kembali!

image

VitaLea for Children, 2 tahun menghilang, mati-mati KakNgah ingatkan dah tak dikeluarkan lagi, rupa-rupanya dah di formulakan dengan yang lebih baik. Sekali je sempat beli VitaLea for Children nih, tu pun masa mula-mula kenal dengan Shaklee. Kini ianya lebih baik, mungkin ia yang ditunggu-tunggu oleh semua?

Apa khasiatnya?

Sama jer cam VitaLea yang dirumus khas untuk anda sekarang cuma bezanya sudah semestinya ianya untuk anak-anak anda! ermmm… sebelum ni KakNgah selalu share multivitamin yang terbaik untuk anak-anak adalah MealShake, kini VitaLea for Children pun tak kurang hebatnya. Ingat lagi dulu, anak-anak berebut nak bulan dan bintang… hihhi… kita tengok sket fungsi VitaLea for Children…

• Memberikan nutrein secukupnya kepada badan,
• mengelakkan anemia,
• membantu tumbesaran,
• membantu kesihatan tulang yang sihat,
• membantu anak-anak dengan kesihatan yang lebih baik.

image

Owh, ya… bulan ini juga promo untuk VitaLea for Children, almaklumlah baru kembali so nak diperkenalkan lagi khasiatnya untuk anak-anak… BUY 3 FREE 1 dengan hanya RM333.00 exclude postage. Harga lebih mampu milik jika anda terus membuat order dari KakNgah…


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Advertisements

Januari 2015, Pasti Lebih Hebat!

Bismillah walhamdulillah, masih diberi kesempatan untuk KakNgah berkongsi di hari dan tahun yang baru. Sedih rasanya, sebab dah lama sangat tak berkongsi info kesihatan bersama pembaca KakNgah, maaf di atas kelalaian KakNgah… 😥  Cuti Sekolah ni, agak sibuk buat KakNgah, sibuk dengan 3 hero yang makin membesar. InsyaAllah selepas ini KakNgah cuba share sepatutnya untuk anda semua…

Tahun baru, promo pun barulah yer, ermmm… seperti yang anda tahu, Dec. 2014 dah berakhir dengan jualan Collagen so bulan ni tak der lagi collagen yer, ops! mungkin 10 bulan hingga setahun… Promo Vita C dan Vita E juga telah berakhir, so bulan ni promo yang lebih hebat menanti anda… Apakah ia??? hahha….

wpid-wp-1420181445071.jpeg

Ops, ada yang tak tahu VitaLea for Children? okeh, dulu masa KakNgah baru kenal Shaklee, sempat sekali jer KakNgah belikan untuk anak-anak pastu dah tak keluar lagi dah tapi permintaan yang tinggi kini Shaklee dah keluarkan semula untuk anak-anak sihat dan cergas! 🙂

Bagi anda yang ingin membuat order beserta konsultasi secara percuma, hubungi KakNgah yer… best price KakNgah bagi yer… 😀


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.