Tenaga Segera Dengan Vivix™ Shaklee

Satu-Sudu-Teh-Vivix-Sehari1Salam 1 Malaysia Lovers…. 😀 . Rasanya dah banyak yang KakNgah share kan tentang Vivix™ Shaklee, apapun sebelum lebih jauh kita lihat dahulu testimonial di bawah yer :

ENERGY TESTIMONIAL:

Bill is Professor and Provost at Bexley Hall Theological Seminary in Columbus, OH Dear Priscilla, One year ago I was feeling generally worn down and tired all the time, feeling the need to take frequent naps. My energy level was at an all-time low. In my work week, Tuesdays were especially difficult. The day started with a 6 a.m. wake up and at work by 7:30 a.m. which from then on was relentless: meetings, worship, more meetings, choir practice, quick lunch, teaching all afternoon, a quick break for a bite of supper, and then a three-hour once/week meeting of another course I was teaching. When I reached my apartment at 9:30 p.m., I was beyond tired. Every fiber of my being was exhausted and I had all I could do just to get ready to fall into bed. The crowning blow was not sleeping very well and only for four or so hours. This year is different. Tuesdays are absolutely the same schedule. And, although I reach the end of the day tired, I am not exhausted beyond belief. I am able to walk home with a lively step rather than feeling that my feet are lead weights. I am sleeping better and longer and I awake ready to face the new day with renewed energy. What has made the difference? I have been taking my spoonful of Shaklee’s new product, Vivix, every day since August 15 !

Bill Petersen

Tenaga! (energy). Ya tenaga.. semua manusia perlukan tenaga, haiwan juga perlukan tenaga. Tak ada sesiapa pun yang tidak memerlukan tenaga termasuklah KakNgah sendiri. Ermmmm… Memang sangat diakui, Vivix™ Shaklee benar-benar membantu memberikan tenaga segera selain mengurangkan rasa lapar dan menjaga kesihatan keseluruhan.

Kenapa KakNgah menyokong kenyataan/ testimonial di atas?

Sudah tentulah KakNgah dahulu mencubanya, sebab itu jugalah KakNgah berani untuk kongsikan kebaikkan Vivix™ Shaklee. Testimonial KakNgah di SINI!

Bagaimana Vivix™ Shaklee bertindak?

Mitochondria [penjana tenaga] di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan Mitochondria menurun, fungsi sel turut menurun. Ramuan Vivix™ menggalakkan biogenesis [pembentukkan baru] Mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.

Masih Tidak Percaya???

Lihat perubahan wajah KakNgah di pict. bawah, yang dahulunya pucat tetapi selepas mengamalkan Vivix™ Shaklee, muka KakNgah lebih kemerah-merahan dan berseri. 😀 itu menunjukkan yang KakNgah lebih cergas dan bertenaga dari biasa…

wpid-fotos_20140302041433.jpg

Percaya atau tidak anda sendiri rasainya dahulu, selepas itu jom kita sama-sama share manfaatnya… 🙂

 
Pertanyaan lanjut & Order Shaklee;
✍ PM : Kakngah Sihat
✉ Email: nafizashuib@gmail.com
✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
➲ COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.
POS : Seluruh Malaysia, Singapore, Indonesia, Egypt, Qatar & Brunei.

 

 

Advertisements

Vivix™ ohhhhh… Vivix™

Mahu atau tidak… suka atau tidak… atau ada pilihan lain yang terbaik??? Huhhu… memang tak ada selain Vivix™ Shaklee nih. Dah seminggu stop Vivix™  untuk lihat perubahan pada diri dan akhirnya semalam KakNgah kalah dengan seharian menyelesaikan segala urusan pengambilan barang dan COD supplement. Satu badan menggigil dengan rasa nak pitam sampi tak boleh nak berdiri lelama, serious rasa teruk sesangat. Biasalah kan… sebagai seorang Thalassaemia, KakNgah memang tak dapat mengelak dari rasa keletihan namun selepas sebulan consume Vivix™ memang terasa sangat perubahan pada diri. Erm… nampaknya KakNgah kene teruskan pengambilan Vivix™ ni bagi memastikan kesihatan diri terjaga, bila diri sendiri tak boleh dijaga, macam mana nak menjaga kesihatan keluarga.. kan..kan..kan… 🙂

Bagaimana Vivix™  Shaklee membantu KakNgah kekal sihat dan bertenaga??? Boleh tengok kat SINI. Saper2 nak beli  Vivix™ dengan harga tawaran istimewa boleh roger2 KakNgah kay… FREE Postage dan FREE Member dengan setiap pembelian 2 botol  Vivix™ dan anda juga layak mendapat FREE konsultasi dari KakNgah. GRAB NOW!!!

 
 
 
Name Card
 
 
 

Testimonial Diri Sendiri Consume Vivix™ Shaklee… Memang Terbaik!!!

Photo: Hanya dengan sesudu teh setiap hari, Vivix Shaklee membantu KakNgah...» lebih luar biasa bertenaga [thalassaemia trait selalu lemah2 badan],» merawat masalah sembelit,» mengurangkan stress,» awet muda,» mengawal gemuruh,» menghilangkan sengal2 badan,» merawat sakit sendi..Ini apa yg KakNgah rasa pada diri Kakngah lah... Alhamdulillah.. Sangat2 berbaloi2 mencubanya..Jika anda mempunyai masalah seperti KakNgah, bolehlah mencubanya. Pasti berpuas hati..Whatsapp018-664 5415KakngahSID 885414Bismillah walhamdulillah…. dari semalam badan kurang sihat.. demam akibat bengkak susu, anak kecil dah setahun 8 bulan pun kene bengkak susu… hahha, alhamdulillah rezeki anak.

Harini KakNgah kongsi sket jerk.. testimonial sendiri consume Vivix™ Shaklee.. memang terbaik.. Sebenarnya KakNgah consume ni sebab nak tengok dengan penerimaan badan, almaklumlah KakNgah ni kan thalassaemia trait… 🙂

Kenapa bagi KakNgah Vivix™ Shaklee terbaik?

Vivix™ adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Ia mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol; sekaligus menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Hahha… perasan tak bahawa Vivix™ ni mengandungi khasiat antioksidan so memang sessuailah dengan KakNgah untuk consume Vivix™ nih.. Walaupun baru 2 minggu consume KakNgah dapat merasakan perubahan yang sangat ketara dalam diri KakNgah, patutlah kawan-kawan KakNgah sibuk dok suh amek Vivix™ ni, terlebih-lebih khasiatnya… Alhamdulillah…

Apakah Perubahan Pada Diri KakNgah Selepas Consume Vivix™?

  1. Insomnia ~ Seriously KakNgah mengalami insomnia yang boleh dikatakan pada tahap teruk jugalah, kalau mengandung lagi-lagilah teruknya, huhhu.. Alhamdulillah sesangat, sekarang KakNgah senang jer tidur, dulu kalau tidur sejam dua dah terjaga pastu bukan main susah lagi nak nyenyak tidur sampai kadang-kadang bila siang tu sibuklah stress bagai…
  2. Memberikan Tenaga ~ Seseorang yang mengidap thalassaemia mudah letih tak bermaya, kadang2 boleh ke tahap kronik sampai pitam. KakNgah hanya sebagai pembawa jika pengidap risikonya setiap bulan perlu tukar darah. Tersentuh hati tengok anak-anak kecil pengidap thalassaemia yang kene tukar darah setiap bulan… 😦 Selepas consume Vivix™ KakNgah lebih bertenaga, macam tak percaya tetapi itulah hakikatnya khasiat Vivix™.
  3. Merawat Sakit Sendi & Lenguh-Lenguh Badan ~ Yang mengenali KakNgah tentu dah tahu KakNgah ni cam mana, hehhe… bukan kurus, bukan kecil tapi kering! hahha… bila dah kering ni mudah sangat sakit-sakit sendi dan lenguh-lenguh sakit badan so dengan Vivix™ segalanya tidak perlu dirisaukan lagi.
  4. Merawat Sembelit & Buasir ~ Huhhu… ini satu hal penyakit nih.. setiap kali selepas bersalin memang KakNgah akan kene sembelit teruk sampai tahap buasir, berdarah-darah penuh mangkuk tandas, alhamdulillah selepas consume set menyusu sembelit & buasir KakNgah hilang namun kadang-kadang tu sembelit ada jugalah berteman sekali sekali.. hahha… Apabila consume Vivix™ ni, sehari 2 3 kali plak membuangnya dengan mudah plak tu, Alhamdulillah…
  5. Mengurangkan Stress ~ Hahha… ni satu hal, KakNgah ni memang mudah stress, nak2 dengan 3 askar kat rumah, lagi2lah… hehhe… Dengan consume Vivix™, KakNgah lebih relax, sungguh terasa kelaianannya...
  6. Mengawal Rasa Lapar ~ KakNgah rasa kalau ada yang nak kurus bolehlah consume Vivix™ nih.. sebab apa??? hahha, sebelum consume Vivix™, badan KakNgah akan mengeletar dan perut pun mulalah memainkan lagu rindu serindu-rindunya… hahha, serious.. KakNgah jenis tak tahan kalau lambat makan, pagi kalau bangun tidur, nasi dululah yang KakNgah hadap, bukan nasi goreng yer, nasi berlauk.. kalau g kedai untuk ‘bekfes’, KakNgah akan order nasi lemak tambah tau… Tak Caya??? leh tanya my hubby kay… 🙂
  7. Bengkak Susu ~ Sakit sangat kalau bengkak susu tau, mau 3 hari baru baik, kadang-kadang tu menangis tahan sakit tapi sejak consume Vivix™ nih, sehari jer dah okeh…

Alhamdulillah sesangat… semuanya dengan izin Allah Yang Maha Esa kan… KakNgah sendiri rasa cam tak percaya tetapi itulah hakikatnya khasiat Vivix™ yang KakNgah dapat rasakan pada diri KakNgah… Sungguh2 berbaloi..

Berapa Harga Sebotol Vivix™?

Sebotol Vivix™ rm475.00 (Semenanjung) & rm499.00 (Sabah & Sarawak) kene sangat dengan khasiatnya yang pelbagai… OPS!!! nak lagi murah berganda dengan FREE POSTAGE??? leh roger2 ngan KakNgah… 🙂

 
 
 
Name Card
 
 

Iodin Penting untuk Wanita Hamil! Adakah Anda Mendapat Secukupnya?

“Tahukah anda, iodin adalah satu kepentingan untuk anda semasa hamil, menyusu dan merancang untuk hamil?”

Fungsi iodin yang diketahui ialah sebagai bahagian perlu kepada hormon thyroid. Hormon  thyroid mengatur banyak aktiviti berlainan termasuk tumbesaran, pembiakan , fungsi neuromuskular, pertumbuhan kulit dan rambut, metabolisma selular, dan menolong melepaskan tenaga ke dalam sel. Badan kita biasanya mengandungi 20 – 30mgs iodin. Lebih kurang 60% daripadanya terdapat dalam kilang thyroid, selebihnya didapati pada keseluruhan tisu badan , terutamanya dalam ovari, otot dan darah.

hamilSatu artikel baru-baru ini yang disiarkan dalam Jurnal Persatuan Perubatan Amerika (JAMA) telah menimbulkan kesedaran mengenai kekurangan iodin di kalangan wanita hamil . Ibu-ibu di Amerika Syarikat mungkin tidak sedar bahawa mereka mempunyai risiko kekurangan iodin, dan bahawa tahap rendah nutrien ini memberikan kesan yang negatif pada kesihatan kedua-dua ibu dan anak dalam kandungan mereka. 

Tidak seperti kebanyakan nutrien penting lain, badan anda tidak mempunyai keupayaan untuk mengeluarkan bekalan iodin dengan sendiri. Ia perlu diambil sama ada daripada sumber makanan atau melalui suplemen . 

Sumber Makanan ~ udang kara, tiram, sardin dan rumpai laut adalah sumber iodin yang baik. Jumlah iodin yang terkandung dalam susu dan telur adalah ditentukan oleh jumlah iodin yang terdapat dalam makanan ternakan tersebut. Kandungan iodin yang terdapat pada sayur-sayuran adalah berbeza mengikut jumlah kandungan iodin yang terdapat pada tanah.

Sumber Supplement ~ Vita-Lea [Multivitamin] dari Shaklee menawarkan keperluan iodin yang diperlukan oleh ibu-ibu hamil bagi menampung keperluan nutrein yang diperlukan.

vita-leaVita-Lea Shaklee merupakan multi-vitamin yang pertama dicipta di dunia. Asalnya dikenali sebagai Vitalize-Mineral dan disingkatkan sebutan kepada Vita-Min dan perkataan vitamin yang disebut kini asalnya dari Shaklee. Tabletnya yang disaluti serbuk nutrisi – spirulina dihasilkan dengan kaedah yang terkini dan berteknologi eksplosif yang kompleks, disebut sebagai Explo-tab. Ia merupakan multi-vitamin yang paling pantas di dunia terlarut dalam air dan juga tubuh manusia. Mineral yang terkandung di dalamnya mudah berintegrasi dengan protien untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil.

Ujian Klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%. Vita-Lea telah dipilih oleh Center of Science di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN di dalam Public Interest pada tahun 2000.

Jadi apa yang anda dapat daripada artikel ini ?

Jika anda hamil atau merancang untuk hamil tidak lama lagi, pastikan pilihan anda semasa membeli multivitimin lengkap dengan iodin agar anda dan bayi anda mendapat keperluan nutrein yang mencukupi. Vita-Lea Shaklee sememangnya PILIHAN KAKNGAH!

 
 
 
SID
KakNgah/ Fieza
SID : 885414
H/P No. : 018-664 5415 @ 012-664 4494
COD : Jalan Kebun, Bukit Rimau, Shah Alam & Kota Kemuning.
 
 

Mengapa Badan Kita Perlukan Suplemen?

Alhamdulillah… seperti di janjikan pada post SINI, malam ni KakNgah nak kongsikan pula kenapa / mengapa badan kita perlukan suplemen??? Antaranya adalah :

  • Dalam sesetengah situasi, badan kita memerlukan dos vitamin yang lebih tinggi dari apa yang boleh diperolehi daripada makanan. Contohnya Vitamin C dan Vitamin E yang diperolehi daripada makanan sahaja tidak mencukupi untuk memberi kesan pencegahan dan anti-penuaan.
  • Buah-buahan dan sayur-sayuran yang ditanam di atas tanah iyang tidak subur mengandungi bahan galian yang kurang berbanding dengan buah dan sayur dari tanah yang subur. Racun perosak, racun serangga dan bahan pencemar mempengaruhi kualiti buah dan sayuran tersebut.
  • Zat makanan mudah hilang semasa proses pengankutan, penyimpanan dan penyediaan. Contoh Vitamin C dan enzim mudah dimusnahkan oleh haba semasa memasak.
  • Pengambilan pil penahan sakit, laksatif, ubat-ubatan, alkohol dan antibiotik boleh mengganggu penyerapan zat makanan. Amalan diet yang tinggi kafein, lemak, gula dan garam dapat mengurangkan simpanan zat makanan di dalam tubuh.
  • Makanan seharian yang tidak seimbang serta tidak mengikut piramad makanan yang dicadangkan.
  • Gaya hidup  masa kini dengan kehidupan yang sibuk, jarang memasak di rumah dan gemar kepada makanan segera yang tinggi kandungan bahan kimia [bahan sentetik yg dibenarkan ~ banyak terdapat di dalam perencah segera].
  • Bagi yang bekerja, makanan tengahari selalunya  di luar dan hidangan malan disediakan seringkas mungkin, maka pengambilan makanan seimbang kadangkala tidak dititikberatkan.

Simple jerk perkongsian malam nih dengan ditemani anak kecil KakNgah, hahha… Ermmm, sekarang ni ramai yang dah makin sedar kepentingan supplement. KakNgah rasa gembira bila dapat kongsikan kepentingan supplement untuk anda.

Dulu KakNgah memang tak layan dengan vitamin-vitamin atau ubat-ubat sebab KakNgah memang tak suka nak makan ubat. Tapi bila umur makin meningkat dengan anak-anak lagi, rasa kesihatan ni penting sangat. Ialah, kalau kita sakit.. camna nak uruskan rumah tangga, anak-anak yang kecil perlu lebih perhatian dari kita. KakNgah ni plak pembawa THALASSEMIA, badan mudah letih dan kerap lapar, lagi-lagi menyusukan anak.. memang tercabar. Alhamdulillah… dengan mengamalkan supplement badan lebih sihat dan bertenaga, sungguh-sungguh terasa berbeza apabila consume supplement ~ Alhamdulillah, dengan izin-NYA juga…

Jika anda rasa kesihatan itu penting untuk anda bersama keluarga, hubungilah KakNgah untuk dapatkan supplement dengan harga yang mampu milik untuk anda dan keluarga… “Kesihatan Itu Satu Anugerah”.

 
 
 
SID
KakNgah/ Fieza
SID : 885414
H/P No. : 018-664 5415 @ 012-664 4494
COD : Jalan Kebun, Bukit Rimau, Shah Alam & Kota Kemuning.
 
 

Betul ker ESP Dapat Membantu Dalam Masalah Gastrik?

Ermmm… ramai yang dok bertanya, kenyataannya MEMANG BETUL dan Alhamdulillah, ramai yang memberikan feed-back yang positif setelah mencuba ESP untuk masalah gastrik masing2… jom KakNgah kongsikan beberapa testimonial untuk tatapan anda…

ESP ~ gastrik2

ESP ~ gastrik3

Hahha… ni baru sket, sebenarnya banyak lagi testimonial yang nak dikongsikan… Jom KakNgah kongsikan sket info2 yang berkaitan dengan gastrik plak.

Apa itu Gastrik?

Penyakit Gastrik atau Gastritis merujuk kepada keradangan pada lapisan dinding perut. Di dalam perut, terdapat satu lapisan mukus semulajadi yang melindungi dinding perut daripada bahan kimia berasid semulajadi yang sangat diperlukan untuk proses penghadaman makanan di dalam perut. Keradangan dinding perut berlaku apabila terdapat bahan asing yang menghakis lapisan mukus pelindung di permukaan perut.

Apakah Punca Utama Gastrik?

Gastrik selalunya disebabkan oleh mengambil ubat-ubatan yang tertentu secara berlebihan. Ubat-ubatan tersebut adalah seperti ubat aspirin atau NSAID (non-steroidal anti-inflammatory). Selain itu, penyalahgunaan alkohol dan jangkitan bakteria Helicobacter pylori di dalam perut boleh menyebabkan proses keradangan dinding perut. Gastrik turut boleh disebabkan oleh anaemia, refluks hempedu, penyalahgunaan dadah, meminum racun, stres ekstrem dan jangkitan virus tertentu.

Bagaimanakah Simptom-Simptom Gastrik?

Ramai pesakit gastrik tidak mengalami sebarang simptom. Namun, kewujudan penyakit gastrik akan tetap menyebabkan kerosakan kepada dinding perut dan seterusnya menyebabkan kesan-kesan buruk yang lebih serius seperti pendarahan di dinding perut.

Selalunya, pesakit gastrik akan mengalami simptom seperti sakit perut, hilang selera makan, rasa loya dan muntah-muntah.

Jika penyakit gastrik bertambah sehingga berlakunya ulser perut dan pendarahan di dinding perut, pesakit boleh mengalami masalah najis berdarah yang berwarna hitam atau muntah darah.

Simptom tersebut menandakan penyakit gastrik itu sudah menjadi tahap yang sangat serius dan pesakit tersebut harus dibawa ke klinik atau hospital secepat mungkin.

Apakah Komplikasi Daripada Masalah Gastrik?

Komplikasi penyakit gastrik timbul daripada kemusnahan sel dinding perut berterusan.

Tanpa perlindungan daripada mukus semulajadi di permukaan dinding perut, asid perut semulajadi dihasilkan oleh perut akan menyerang sel-sel dinding perut dan menyebabkan kemusnahan dinding perut tersebut.

Kemusnahan yang berterusan akan menyebabkan ulser perut dan pendarahan di dinding perut.

Pendarahan yang tidak terkawal di dinding perut akan menyebabkan anaemia, pening kepala dan pengsan akibat daripada kekurangan darah.

Apa yang merisaukan ialah selalunya pesakit gastrik tidak sedar masalah pendarahan dalaman tersebut sehingga masalah tersebut sudah mencapai ke tahap sangat serius.

Maka, adalah sangat penting bagi pesakit untuk sentiasa berjaga-jaga dengan tanda awal pendarahan dalaman tersebut.

Malah, terdapat bukti klinikal terbaru menunjukkan gastrik kronik boleh menyebabkan penyakit kanser perut.

Bagaimana ESP Membantu Mengawal Gastrik Anda daripada Berulang?

ESP yang tinggi dengan sifat alkalinya dapat meneutralkan keasidan di dalam perut dan membantu membina sel-sel badan yang baru bagi menggantikan sel-sel lama yang telah rosak akibat dihakis oleh asid hidroklorik berikutan proses pencernaan makanan. Selain ESP memberikan rasa kenyang yang lama, ESP juga memberikan tenaga segera kepada anda yang sering keletihan dan tidak bermaya.

Anda juga boleh menambahkan OsteMatrik dalam diet harian anda kerana OsterMatrik sumber kalsium yang bersifat alkali dan dapat meneutralkan asid di dalam perut. Erm… next time KakNgah kongsikan plak manfaat OsteMatrik dengan lebih padat yer.

Bagi anda yang mempunyai masalah gastrik, tolong jangan biarkan ianya berlarutan kerana ianya akan lebih parah! Jika anda ingin dapatkan ESP dan OsteMatrik dengan harga yang lebih baik, leh roger2 KakNgah kay, KakNgah sedia membantu anda untuk kesihatan anda kerana “Kesihatan Itu Satu Anugerah”… Happy Lunch Hour… 🙂

 
 
SID
KakNgah/ Fieza
SID : 885414
H/P No. : 018-664 5415 @ 012-664 4494
COD : Jalan Kebun, Bukit Rimau, Shah Alam & Kota Kemuning.

Vivix™ Membantu Melambatkan Penuaan dengan 4 Mekanisma pada Tahap Selular

vivix image Dup.. dap.. dup.. dap… menunggu promo Nov. 2013 ini, tup2 yang diumumkan adalah Vivix™, huh! lega  n syiok sungguh… Apa yang syiok sangat? hahha.. Disebabkan penangan hebat MAY 2013 [juga promo Vivix™], sekali lagi Shaklee Malaysia menawarkan promo Vivix™ di bulan Nov. nih, memang terbaik kan…

Promosi Nov. 2013 - Vivix

Semua nak cantekkk kan, tu yang berebut beli Vivix™… bulan ni promo lagi, jom rebut lagi peluang yang ada… hehhe… sapa nak bagi kan..kan..kan… Dah melalut sket2, jom kita layan camna Vivix™ membantu dalam melambatkan penuaan anda dengan 4 cara :

  1. Kerosakan DNA ~ Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu “typo” [kesilapan dari yang asal] yang akan mengganggu fungsi sel dan panjang umur.
  2. Pengawalan Genetik ~ Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi [kemerosotan] umur pada tahap sellular. Di dalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru menunjukkan ramuan Vivix™ mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular.
  3. Pengeluaran Tenaga Yang Kian Menurun Oleh Sel-Sel ~ Mitochondria [penjana tenaga] di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan Mitochondria menurun, fungsi sel turut menurun. Ramuan Vivix™ menggalakkan biogenesis [pembentukkan baru] Mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.
  4. Penimbunan Protein AGE ~ Penimbunan berlebihan protein AGE [advance glycation end products] boleh menyebabkan kerosakkan tahap sellular yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur. Ramuan Vivix™ adalah 10 kali lebih kuat dari resveratrol [kandungan unik dalam anggur ‘muscadine’] untuk melambatkan pembentukkan protin AGE…

Dah jelas bagaimana Vivix™ membantu dalam melambatkan penuaan anda? Dapatkanlah sempena bulan promo ni… dengan pembelian 2 botol Vivix™ anda juga layak menerima keahlian secara percuma! Apa tunggu lagi… grab jerk!!!

 
 
 
SID
KakNgah/ Fieza
SID : 885414
H/P No. : 018-664 5415 @ 012-664 4494
COD : Jalan Kebun, Bukit Rimau, Shah Alam & Kota Kemuning.