Siapa Cakap Lelaki Tak Macho Dengan Shaklee???

Hahha… cam gempak jerk kan??? memang gempak! Masih ramai yang tak mengetahui bahawa distributors Shaklee juga tak kurang ramainya yang terdiri daripada golongan LELAKI  dengan pelbagai kaum dan agama, macho tau…

Meh kita kenal sket dengan lelaki-lelaki macho dalam shaklee yang masing-masing telahpun bergelar jutawan. Jom kita tengok apa kata mereka, selamat berkenalan yer…

Master Hj Mohd Roslan Ghazali & isteri beliau Hjh Zaradah Zakaria

Beliau seorang Dato’ dengan memiliki beberapa perniagaan besar namun beliau selesa menjalankan bisness bersama Shaklee ~ “Keunggulan Shaklee – Kunci perubahan kesihatan optima bersama gaya hidup luarbiasa”..

Master Law Chu Hian

Kalau anda perasanlah, beliau adalah bekas pembaca berita NTV7 ~ “Dekati mereka dengan keriangan, kasih sayang dan kesihatan dengan Shaklee”..

Master Veejayan S/O Sinnamurthy & Ommavaty D/O Summuthir

“Shaklee merupakan perniagaan keluarga sepanjang hayat yang hebat”

Cukuplah hanya 3 orang Master KakNgah kenalkan, Master Shaklee ni dah pun lebih daripada 50 orang, nak kenal dengan mereka?? Jom bersama-sama dengan KakNgah dalam Shaklee… 🙂 

975371_10152875942485117_146410722_n

Ops!!! saper plak 2 orang wanita yang comey lote’ nih??? Hehhe… dia oranglah MASTER KakNgah PM Cery [yang kecil cam i tuh, :)] & Adaa [yang tudung biru kay, bukan yg pakai kot gambar belakang yer… ahaks!]

Ermmm… dah kenal kan.. teringin menjadi sebahagian keluarga jutawan kami? meh roger2 KakNgah kay…

SID
KakNgah/ Fieza
SID : 885414
H/P No. : 018-664 5415 @ 012-664 4494
COD : Jalan Kebun, Bukit Rimau, Shah Alam & Kota Kemuning.
Advertisements

Daftar Ahli Shaklee

HQAlhamdulillah…. kemana-mana pun sekarang, Shaklee dah terlebih-lebih TOPnya sampai tak menang tangan distributor nak melayan. Semalam sempena kemasukkan Sustained Release Vita-C Plus, HQ dan Branch Shaklee sesak sesesak-sesaknya… KakNgah yang dapat no.51 pun dapat order jam 3.30pm dari kul 9.30am, itu baru buat order blom amek order, tup2 kul 4.30pm jugalah settle namun puas hati sebab masing-masing dah tahu kebaikan suplemen Shaklee.

Dalam 7jam menunggu tu sempat jugalah berborak-borak dengan distributor kat situ, ada yang baru seminggu berdaftar, ada yg dah sebulan, setahun dan ada yang hanya teman meneman membeli.. hahha, tak kisahlah…

Di kesempatan nih, KakNgah nak kongsi sket tip jika anda yang kat luar sana atau sape2lah yang teringin mendaftar sebagai distributor Shaklee…

Bagaimana nak Mendaftar Ahli Shaklee?

Terdapat 2 cara untuk mendaftar sebagai ahli iaitu:

  1. Hubungi KakNgah untuk urusan pendaftaran ATAU
  2. anda boleh terus ke HQ atau mana-mana Branch dengan mendaftarkan nama KakNgah (Nafiza Binti Shuib, ID No. 885414) sebagai penaja (sponsor) anda.

Berapakah Yuran Keahlian Shaklee?

Anda boleh mendaftar sebagai ahli (Shaklee Independent Distributor) dengan yuran keahlian hanya RM65.00 seumur hidup (tambahan RM10.00 [WM] / RM20.00 [EM]) atau anda boleh mendapatkan keahlian secara PERCUMA dengan pembelian RM660 [WM] / RM850.00 [EM] bersamaan 200UV/POINT.

Perlu ker Maintain Point untuk kekalkan keahlian?

Jangan risau, anda tak perlu pun untuk maintain point

Bagaimana nak Dapatkan Income Besar dari Shaklee??

Jika anda benar-benar ingin menjana pendapatan yang lebih besar dengan Shaklee anda perlu mengekalkan beberapa point mengikut target side income yang anda mahukan untuk sebulan samada 2 angka, 3 angka, 4 angka atau lebih besar… Kami akan guide anda dalam mencapai target yang anda idamkan.

Apakah Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee?

Ada 3C untuk anda yang mendaftar sebagai ahli:

  1. CASH ~ Selain anda dapat membeli dengan harga ahli anda juga akan di bayar cash ke akaun MBB anda jika anda berjaya mengumpulkan Point yang telah ditetapkan oleh Shaklee.
  2. CAR ~ Car Bonus.
  3. CONVENTION/ PERCUTIAN yang bertaraf 5 bintang samada di dalam dan ke luar negara, termasuk tajaan PERCUMA menunaikan umrah (bagi yang MUSLIM).

Apakah Kelebihan Mendaftar dengan Group KakNgah Sihat?

  • Bagi anda yang tinggal jauh dari HQ dan Branch, anda boleh membuat order terus kepada KakNgah dan sudah pastinya anda tidak perlu menunggu lama di HQ dan branch, 🙂 .
  • Anda akan bersama-sama KakNgah dalam Group Jutawan di FB secara tertutup.
  • Dalam group ini anda akan didedahkan dengan marketing perniagaan Shaklee dari segi mempromosi secara ONLINE atau OFFLINE.

Ermmmm….. senangkan? so, sebarang pertanyaan atau pendaftaran, jangan segan dan jangan malu untuk hubungi KakNgah… meh capai impian anda dengan SHAKLEE…

 
SID
KakNgah/ Fieza
SID : 885414
H/P No. : 018-664 5415 @ 012-664 4494
COD : Jalan Kebun, Bukit Rimau, Shah Alam & Kota Kemuning.