Testimoni | Sihat & Cergas dengan Set Berpantang Shaklee.

Alhamdulillah, ada peluang juga untuk KakNgah share walaupun sebenarnya line internet sangatlah mendukacitakan.. 😥  Cuba jer mana yang boleh, moga sama-sama bermanfaat.

Bila sebut berpantang nih, semua ibu-ibu memilih untuk kekal cergas semasa berpantang kan? KakNgah pun sebab utamanya tak nak menyusahkan mak dan mentua KakNgah. Kalau bab berpantang ni, mak KakNgah sendiri memang agak ketat pantangnya, huhhu… rasa tak sanggup nak berpantang cara dulu-dulu.. 😀 so KakNgah pilih berpantang dengan sendiri dan amalkan set berpantang dari Shaklee, cergas dan sungguh bertenaga! info berkenaan Set Berpantang ada DISINI.

Testimonial

Harini KakNgah share Testimonial jer, hanya 2 testimonial, kalau google memang bersepahlah kan… 🙂

image

image

Next time, lebih lagi info yang nak dikongsikan.. InsyaAllah.

Untuk order suplemen dan konsultasi secara PERCUMA, sila hubungi KakNgah yer… 🙂


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Advertisements