Advance Joint Health Tablet ~ Siapa Perlukannya??

AJHT3 Hahha… ada yang masih tertanya-tanya, Advance Joint Health Tablet [AJHT] untuk siapa? cam kelakar je kan… AJHT ni untuk anda-anda yang sering sakit-sakit sendi, nak senang lagi…

Siapa Perlukan AJHT?

Semua orang perlukannya kerana semakin umur meningkat, tulang rawan menyusut secara semulajadi. Tekanan fizikal yang berterusan dan bebanan boleh mempercepatkan keroakan tulang rawan dengan mencetuskan pembebasan bahan kimia yang menyerang tulang rawan dan menyebabkan ketidakselesaan sendi dan pergerakan terbatas. Secara ringkasnya AJHT diperlukan oleh :

  • individu yang mengalami masalah sendi terutama golongan emas,
  • individu yang memerlukan 100% natural supplement bagi kesihatan sendi mereka, sering menyerang dikalangan obes dan yang terlalu kurus.
  • individu yang sering melakukan kerja berat,
  • individu yang aktif dalam bersukan.

Dah jelas siapa perlukan AJHT nih? jom KakNgah tempek plak testimonials yang dikongsikan oleh mereka-meraka yang berpuas hati untuk tatapan anda… cer tengok.. cer tengok…

TESTIMONIALS

AJHT TESTI

AJHT TESTI2

AJHT TESTI3

Cukuplah dengan 3 testimonial yea, nak result yang lebih baik dan optimun anda boleh add on Vivix™ dan OsteMatrix. Kebetulan bulan ni promo  Vivix™ so bolehlah sangat-sangat anda dapatkannya untuk anda juga keluarga tersayang. 🙂

Nak beli??? Jangan lupa roger KakNgah, leh dapat extra murah, berbaloi2 kay…

 
 
 

✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415 (KakNgah)

COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

AJHT ~ Bagaimana Ia Berkesan Untuk Kesihatan Sendi Anda?

ajht2

Advance Joint Health Tablet (AJHT) mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zinc, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advance Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100% so jika anda seorang vegitarian, AJHT boleh diamalkan sebagai makanan tambahan anda. Shaklee AJHT memberikan manfaat kepada sendi-sendi sihat dalam 3 cara :

1) Menyokong keselesaan sendi

  • Ekstrak Boswellia : Menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan ~ Ekstrak Boswellia adalah gum resin dari pokok Boswellia serrate. Ekstrak Boswellia digunakan dalam perubatan Ayurveda untuk menyokong kesihatan sendi sejak berkurun lamanya. Bahan aktif utama ekstrak Boswellia ialah asid boswelik (AKBA, asid 3-asetill-11-keto-boswelik) yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi. AKBA menyokong kesihatan sendi dengan menghalang bahan kimia daripada menyerang tulang rawan yang menyebabkan ketidakselesaan sendi.

2) Bertindak sebagai kusyen

  • Ekstrak Jagung : Membantu mengekalkan tulang rawan ~ Ekstrak Jagung membekalkan satu sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi untuk meningkatkan sokongan kusyen sendi dan pemeliharaan tulang rawan. Glukosamina adalah blok binaan utama bagi membina tulang rawan dan lendir bagi melicirkan sendi. Glukosamina juga ditemui dalam tendon dan ligamen. Namun, semakin tubuh menua, jumlah glukosamina yang dihasilkan oleh tubuh semakin merosot. Banyak kajian yang diterbitkan menunjukkan yang suplemen ekstrak jagung dapat menggalakkan kelenturan, pergerakkan bebas dan menjadikan sendi lebih fleksibel. Dan lagi kajian bertahun-tahun juga mengesyorkan yang suplemen ekstrak jagung dapat menyumbang kepada kesihatan sendi dalam jangkamasa panjang.

3)  Memelihara tisu penyambung yang sihat

  • Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C : Nutrien penting dalam kesihatan sendi ~ Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C membekalkan sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain yang memberikan kekuatan dan struktur terhadap sendi.

Hahha… dah tahukan bagaimana AJHT berkesan dalam menangani masalah ketidakselesaan sendi anda? Dapatkan AJHT dengan harga mampu milik dengan menjadi pelanggan setia KakNgah…

 
 
 
SID
KakNgah/ Fieza
SID : 885414
H/P No. : 018-664 5415 @ 012-664 4494
COD : Jalan Kebun, Bukit Rimau, Shah Alam & Kota Kemuning.
 

Advance Joint Health Tablet ~ Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan

 

Aishhh… memang tak boleh tahan, sakit ooo…. kes kesakitan dan ketidakselesaan sendi ni sering menyerang dikalangan anda yang bergerak aktif, obes dan terlalu kurus (cam KakNgah 🙂 ) juga mengundang kesakitan sendi dan yang paling ramai mengalami masalah ini adalah dikalangan warga emas. Bagi jutaan orang yang mempunyai ketidakselesaan sendi, aktiviti biasa seperti membengkok, duduk dan berjalan pun akan terasa begitu mencabar.

Kesihatan Sendi

Sendi-sendi membentuk antara tulang temulang yang memberi sokongan dan membantu anda bergerak. Ia terdiri daripada tulang rawan, ligamen, tendon dan cecair-cecair cinovia (bendalir yang melicinkan sendi-sendi) yang memberi keselesaan antara tulang temulang dan membantu menyerap hentakan dari impak fizikal.

Kesakitan Tulang Belakang

Tulang belakang kita disokong dan diampu oleh pundi cecair diantara setiap cakera vertebra (vertebra-disc). Setiap disc menyokong setiap pergerakan dan impak kita seharai-hari. Kita bersenam dan melompat, dan tugas disc adalah mengampu sendi daripada sebarang kecederaan atau kejutan hasil daripada pergerakan tersebut. Jika tahap cecair di dalam tubuh rendah, tahap cecair di dalam tulang belakang akan berkurangan.

Sakit Sendi Dan Ketidakselesaan

Semakin umur meningkat, tulang rawan menyusut secara semulajadi. Tekanan fizikal yang berterusan dan bebanan boleh mempercepatkan keroakan tulang rawan dengan mencetuskan pembebasan bahan kimia yang menyerang tulang rawan dan menyebabkan ketidakselesaan sendi dan pergerakan terbatas.

Nak sihat kan??? so jangan biarkan sakit sendi menghalang anda dari bergiat aktif, pencegahan awal boleh menjadikan sendi anda sihat pada masa akan datang. Sama ada anda mengidapi sakit sendi atau tidak, adalah penting bagi anda mendapatkan nutirisi sendi seiring peningkatan usia…

ajht2

Dapatkan Advance Joint Health Tablet dengan harga mampu milik sekarang… order..order… jangan tak order, KakNgah pun dah cuba tau, memang berbaloi…

 
 
 
KakNgah/ Fieza
SID : 885414
H/P No. : 018-664 5415 @ 012-664 4494
COD : Jalan Kebun, Bukit Rimau, Shah Alam & Kota Kemuning.