Keahlian Percuma Shaklee Dengan Vivix!

Vivix! lagi-lagi vivix… hihhi, nak buat camna… itu yang selera di hati dan memberikan kesan paling impak dalam diri 😀  . Okeh jangan lupa.. vivix tersenarai dalam promosi bulan Januari 2015 nih. Antara testimonialnya termasuklah diri sendiri, hihhi… i loikeeee sangat!

image

image

image

Kenapa Vivix Terlalu Istimewa?

1) Kerosakan DNA ~ Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu “typo”[kesilapan dari yang asal] yang akan mengganggu fungsi sel dan panjang umur.

2) Pengawalan Genetik ~ Pengawalan genetik menyumbang kepadadeteriorasi [kemerosotan] umur pada tahap sellular. Di dalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru menunjukkan ramuan Vivix™ mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular.

3) Pengeluaran Tenaga Yang Kian Menurun Oleh Sel-Sel ~Mitochondria [penjana tenaga] di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan Mitochondria menurun, fungsi sel turut menurun. Ramuan Vivix™ menggalakkan biogenesis [pembentukkan baru] Mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.

4) Penimbunan Protein AGE ~ Penimbunan berlebihan protein AGE[advance glycation end products]boleh menyebabkan kerosakkan tahap sellular yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur. Ramuan Vivix™ adalah 10 kali lebih kuat dariresveratrol [kandungan unik dalam anggur ‘muscadine’] untuk melambatkan pembentukkan protin AGE.

Antara Manfaat Shaklee Vivix™?

• Mengawal diabetes,
• Mengawal darah tinggi,
• Mengurangkan ketagihan merokok,
• Menjaga kesihatan jantung,
• Mengurangkan kolesterol,
• Mengurangkan berat badan,
• Membantu masalah PCOS,
• Membantu masalah Resdung,
• Membantu sasalah Kemurungan,
• Membantu masalah Tekanan,
• Mengatasi masalah penghadaman (buasir),
• Rheumatoid Artritis,
• Dan banyak lagi…

Nak tahu bagaimana anda boleh dapatkan keahlian percuma dengan vivix Januari 2015 ini? Ada 2 cara mudah untuk anda dan pastinya ia tidak mengecewakan anda! sungguh tau… 🙂

1) Beli 2 Botol Vivix dengan RM950.00 ATAU…

2) Beli 6 Botol Vivix (percuma 1) dengan RM2,850.00

MUDAH! dan jangan terkejut, anda juga akan menerima CASH pada bulan berikutnya sebagai permulaan anda dengan keahlian percuma ini. Kenapa perlu tunggu esok lagi jika anda boleh memilih untuk terus membuat order pada hari ini juga? 😀 Hubungi KakNgah untuk order & konsultasi secara percuma kay… Harga pasti lebih % …


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Advertisements

Januari 2015, Pasti Lebih Hebat!

Bismillah walhamdulillah, masih diberi kesempatan untuk KakNgah berkongsi di hari dan tahun yang baru. Sedih rasanya, sebab dah lama sangat tak berkongsi info kesihatan bersama pembaca KakNgah, maaf di atas kelalaian KakNgah… 😥  Cuti Sekolah ni, agak sibuk buat KakNgah, sibuk dengan 3 hero yang makin membesar. InsyaAllah selepas ini KakNgah cuba share sepatutnya untuk anda semua…

Tahun baru, promo pun barulah yer, ermmm… seperti yang anda tahu, Dec. 2014 dah berakhir dengan jualan Collagen so bulan ni tak der lagi collagen yer, ops! mungkin 10 bulan hingga setahun… Promo Vita C dan Vita E juga telah berakhir, so bulan ni promo yang lebih hebat menanti anda… Apakah ia??? hahha….

wpid-wp-1420181445071.jpeg

Ops, ada yang tak tahu VitaLea for Children? okeh, dulu masa KakNgah baru kenal Shaklee, sempat sekali jer KakNgah belikan untuk anak-anak pastu dah tak keluar lagi dah tapi permintaan yang tinggi kini Shaklee dah keluarkan semula untuk anak-anak sihat dan cergas! 🙂

Bagi anda yang ingin membuat order beserta konsultasi secara percuma, hubungi KakNgah yer… best price KakNgah bagi yer… 😀


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.