New Shaklee Head Office at Sunway Pinnacle

image

Holla…. YA! seperti yang diketahui umum Shaklee Head Office baru adalah di Sunway Pinnacle, Tingkat 9. KakNgah pun belum menjejak kaki ke sana, hihhi… Kat bawah ni ada gambar HQ baru Shaklee ehsan dari kengkawan Shaklee… 🙂

Yang syiok sangat tu ada playground untuk anak-anak bermain, jangan sampai anak tak nak balik sudahhh… 😛  Jom kita tinjau-tinjau yer…

image

image

image

image

Hahha…. memang luas dan lebih selesa, walaupun sekarang ni dah ada sistem online tetapi kebanyakkannya lebih selesa singgah ke HQ Shaklee termasuklah KakNgah sendiri. 😀

Bagi sesiapa yang nak shopping disana bolehlah menggunakan ID KakNgah 885414

Pertanyaan lanjut & Order Shaklee
✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Advertisements