Resepi Ringkas untuk Anak-Anak

image

Sarapan ringkas semudah A.B.C. untuk minda anak-anak, ringkas namun penuh khasiatnya!

Resepi
1) 5 sudu oat,
2) 1 sudu teh MealShake,
3) 1 capsule Omega Guard,
4) 2 sudu susu tepung+300ml air untuk rasa manis @ anda boleh gantikan 300ml susu segar.

Mudahkan… sarapan yang berkhasiat ini juga sesuai untuk anda yang inginkan kesihatan jantung, menstabilkan kolesterol, diabetes dan diet sihat dengan 3~6 capsules omega guard setiap sehari…

Kene pula bulan ni promo Omega Guard, berbaloi jika anda ingin dapatkannya di bulan November ini.

image

Bagi melihat senarai harga pasaran, sila click di PRICE LIST. Hubungi KakNgah untuk mendapatkan item dengan harga yang lebih istimewa beserta konsultasi secara PERCUMA.

Untuk membuat pesanan dengan menggunakan DEBIT CARD/ CREDIT CARD, sila click image di bawah…

image


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Advertisements

Cinch™ Shake Mix | Diabetes

Diabetes wordcloud“Hallo KakNgah… Saya diabetic, ada ke supplement yang dapat kawal berat badan saya…”

Bila kerisauan melanda dengan masalah berat badan, hati pun dah tak senang, pulak tu ada masalah diabetes lagilah stress, bila dah stress, berat badan pun lagi mencanak naik nyer..

Berbalik kepada soalan dari cust. tadi… Shaklee menyediakan supplement yang membantu masalah-masalah anda di luar sana, dari bajet kecil sehingga bajet yang lebih besar… 🙂 . Kalau tak silap, KakNgah pernah share pilihan supplement untuk bajet rendah bagi masalah diabetes di SINI.

Cinch™ Shake Mix, Erm… kalau anda nak tahu Shaklee menawarkan Cinch™ Shake Mix ~ Campuran Proprietari Protein dengan Leusina untuk anda yang mempunyai masalah diabetes. Jika anda inginkan diet yang selamat, berkesan dan semulajadi Cinch™ Shake Mix adalah jawapan untuk anda. Shaklee Cinch™ Shake Mix menawarkan 3 perasa pilihan untuk anda iaitu Chocolate Shake Mix (16 Glycemix Index), Vanilla Shake Mix (22 Glycemix Index) dan Cafe’ Latte Shake Mix (27 Glycemix Index).

body-perfector-programme-Cinch™ Shake Mix memberikan jawapan segera dan sihat kepada persoalan seperti di atas. Cinch™ Shake Mix merupakan minuman yang sungguh lazat dan berkhasiat untuk membantu anda sentiasa memelihara otot penting serta membuat anda berasa kenyang dan berpuas hati untuk mengurangkan berat badan.

  • Rasa seakan pemanis mulut dengan khasiat penuh satu hidangan,
  • Diperkaya dengan leusina untuk memelihara otot di saat mengurangkan berat badan,
  • Mengandungi 24gram protien dalam setiap hidangan bagi rasa puas dan kenyang,
  • Kandungan serat yang tinggi, 6 gram dalam setiap sajian,
  • Nilai glisemik yang rendah untuk mengekalkan paras gula normal dalam darah di samping mengekalkan tenaga,
  • Memberikan 35% atau lebih Nilai Harian bagi 21 jenis vitamin dan mineral penting,
  • Tiada perasa, pewarna atau pemanis tiruan,
  • Soya yang tidak diubahsuai genetiknya (bukan GMO)

Hahha… kene sangatlah dengan ramadhan nih, amalkan semasa bersahur dapat membantu anda berpuasa dengan lebih cergas dan sihat… InsyaAllah.

wpid-img_20140715_074415_wm.jpg

 Pertanyaan lanjut untuk order & Konsultasi boleh roger2 dengan KakNgah yer.. 😀


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.