Gua Gunung Keriang

image

Ermmm, last cerita balik kampung aritu lupa nak bagitau satu port baru kat Gunung Keriang sanun. Selalunya kalau pergi Gunung Keriang, mesti tak lepaskan peluang ke Muzium Padi kan tapi haritu KakNgah pergi, perasan ada banggunan tinggi yang menyambung ke Gunung Keriang.

Kitaorang yang memang bersemangat nak jenjalan ni pun, singgah lah ke banggunan tersebut tapi bila sampai nampak gate ditutup dan dikawal. Bila ditanya, guard tu beritahu Gua Gunung Keriang blom dibuka untuk dilawati, melepas… 😦  tapi insyaAllah, bila berpeluang cuti lama nak juga sampai ke sana. 🙂

image

Rasanya mungkin sebulan dua lagi bukalah kut kan, best juga nih, rasa adventure la sket kalau dapat masuk gua nih, hahha…

Perlukan supplement untuk kesihatan tulang anda? Shaklee menawarkan set supplement untuk bantu anda agar bebas bergerak tanpa rasa takut!

image


Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415 
(KakNgah)
 COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.