Join Giveaway by Kameq Deanna

Hahha… dah lama sangat nak join Giveaway nih, dulu pernak try buat tapi tak menjadi, hoihhh… dah lama berblog tapi banyak lagi benda yang KakNgah tak tau, huhhu… apapun syiok pula dapat join “Giveaway by Kameq Deanna”. Apa tak nya, KakNgah suka jenjalan tengok blog Kameq Deanna, serious tau tapi ku cari butang follow tak jumpa-jumpa, ke KakNgah yang tak tau… hihhi.. Apapun jom kita join reramai…

Bagi yang nak dapatkan supplement atau lain-lain produk Shaklee, jom rogers ngan KakNgah.


Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415 
(KakNgah)
 COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

September GiveAway @KakNgah Sihat

Salam to all readers!!!

Hihhi… Tak pernah pula KakNgah buat GiveAway kan… So disebabkan bulan ni bulan kelahiran KakNgah, KakNgah nak bagi special gift untuk reader yang bertuah! Bukan untuk semua yerrr, hihhi…

image

Ni lah hadiahnya! saper nak? GenieBra ni sesuai untuk semua peringkat umur. BF mum pun boleh tau, selesa sesangat. Nak dapatkan GiveAway ni ada SYARATnya tau, tak susah pun… sonang yo kata orang Negeri Sembilan. 🙂

SYARAT-SYARATnya

1) FOLLOW BLOG INI (https://kakngahsihat.wordpress.com) dengan click + follow pada bahagian atas kiri.

2) Klik hyperlink Kakngah Sihat dan anda akan dibawa ke fanpage, dan klik ‘LIKE

3) Sila tinggalkan email anda atau web blog anda diruangan comment serta penuhkan “Saya berharap Kakngah Sihat….” ( suka hati anda la nak panjang mana pun… hihhi)

Contest ini SAH sehingga 30 Sept. 2014.

Sonangkan…. jangan tunggu lama-lama, jom sertainya. Reader yang berkelayakkan akan terima awardnya yeayyy… 😀  PEACE!


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.