Daftar ahli dan VitaLea milik anda secara PERCUMA!

Hahha… saper nak Vitalea secara percuma? jom daftar sebagai ahli dengan membuat sebarang belian dan dapatkan Vitalea secara PERCUMA hari ini juga!

wpid-wp-1430417180620.jpeg

✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415 (KakNgah)

 COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Advertisements

Saya Sentiasa Ingin Sihat!

image

Siapa sependapat dengan KakNgah? KakNgah ni memang cerewet dengan kesihatan, seboleh-bolehnya KakNgah sentiasa ingin sihat untuk keluarga. Kalau diri tak sihat, macam mana nak jaga keluarga kan… 🙂

Bagi KakNgah kesihatan itu satu anugerah yang tak terhingga buat kita semua, tanpa kesihatan yang baik banyak benda yang akan terhalang, ibadah kita pun mungkin akan tercicir, betul tak.?

Shaklee!

Ya, KakNgah memilih untuk amalkan gaya hidup sihat dengan memilih makanan tambahan dari suplemen Shaklee untuk KakNgah dan juga keluarga. Alhamdulillah, memang selama KakNgah mencuba beberapa suplement Shaklee ni, rata-ratanya memang memuaskan hati. Sebagai seorang Thalassaemia, nutrein tambahan untuk diri memang diperlukan. Ok, KakNgah kongsikan beberapa suplemen yang telah KakNgah consume selama dua tahun ++ ini. Antaranya :

VitaLea (multivitamin)

image

VitaLea Shaklee engkap dengan iron, biotin dan nutrein lengkap untuk badan KakNgah bagi proses membina sel darah merah. Seperti diketahui umum, seorang thalassaemia terlibat dengan kekurangan darah merah seakan anemia gtu. Jadi pengamvilan VitaLea sangat membantu KakNgah kekal cergas dan sihat.

Info Produk
Retail Price : RM88.00 [hubungi KakNgah untuk best price]
Size : 120 tabs (2~4 bulan pengambilan)

Sustained Release Vita-C

image

Vita-C Shaklee ni dah cukup popular di semua peringkat umur tidak kira lelaki dan wanita, bangsa dan agama. Yang sebenarnya KakNgah kurang gemar dengan rasa asam limaunya sebab al-maklumlah KakNgah memang tak gemarkan LIMAU… 😀 Namun Vita-C ini juga sangatlah membantu masalah KakNgah berkaitan jerawat, gusi berdarah, stress, thalassaemia dan kulit.

Info Produk
Retail Price : RM92.00 [hubungi KakNgah untuk best price]
Size : 180 tabs (3~6 bulan pengambilan)

B Complex

image

Hahha… B Complex ni sangat membantu dalam membina sel darah merah yang sihat bila di ambil bersama VitaLea dan SR Vita C. Stress! alhamdulillah B Complex juga sedikit sebanyak membantu KakNgah menangani stress dalam menguruskan 3 heros yang memang boleh dikategorikan agak lasak. 🙂  

Info Produk
Retail Price : RM53.00 [hubungi KakNgah untuk best price]
Size : 120 tabs (4 bulan pengambilan)

OsteMatrix (kalsium)

image

Setiap biji OsteMatrik agak kecil, licin dan mudah untuk ditelan juga sesuai bagi kanak-kanak seawal usia 4 tahun. KakNgah amalkan OsteMatrix sebagai kalsium utama KakNgah bagi menjaga kesihatan tulang. Mungkin semua dah mengetahui bahawa wanita yang makin meningkat umurnya, makin ia memerlukan kalsium untuk kesihatan tulang. Wanita amat perlukan kalsium kerana kalsium wanita lebih cepat hilang semasa hamil dan menyusukan bayi, semua sumber kalsium dari badan akan diserap ke bayi anda jadi jaga-jaga… Oste juga sangat membantu memudahkan penghadaman dan dapat mengurangkan magrain KakNgah, Alhamdulillah…

Info Produk
Retail Price : RM61.00 [hubungi KakNgah untuk best price]
Size : 120 tabs (sebulan pengambilan)

ESP (Energizing Soy Protein)

image

Hahha… ini lagi satu produk paling hot dikalangan ibu-ibu hamil dan menyusu. Sangat membantu dalam memberikan protein lengkap dan tenaga kepada si ibu yang sering keletihan dan kelaparan, hehheww… Ya memang sangat diakui, KakNgah sendiri pun memang tak lepaskan peluang menikmati minuman seringkas ESP. Mudah mengenyangkan orang macam KakNgah yang sering lapar dan lapar.. KakNgah kuat makan tau 😀  . ESP non-gmo adalah pilihan terbaik buat KakNgah, KakNgah memang gemarkan yang lebih semulajadi dan berkhasiat.

Pulak tu bulan ni Shaklee adakan promo untuk ESP so janganlah lepaskan peluang yang ada.

image

Info Produk
Retail Price : RM150.00 [hubungi KakNgah untuk best price]
Size : 850g (sebulan pengambilan)

Vivix

image

Berani KakNgah katakan, kalau anda bertanya apakah vitamin paling istimewa dalam dari Shaklee, tentu sekali jawapan KakNgah adalah VIVIX. Boleh termimpi-mimpi bila tak dapat beli Vivix, angau tau… 😛  info lanjut boleh click ke LINK INI.

Info Produk
Retail Price : RM475.00 [hubungi KakNgah untuk best price]
Size : 150ml (sebulan pengambilan)

GLA Complex

image

GLA ini KakNgah try masa anak kecil KakNgah berusia setahun 8 bulan, itu pun sebab “P” belum berteman… risau takut sangkut 😀  so KakNgah consume GLA dan selepas seminggu consume, dengan relanya “P” pun datang… Alhamdulillah, GLA Complex ni membantu menstabilkan hormone kita, elok juga untuk masalah jerawat yang tak tahu nak hilang-hilang. Masalah kegemukan akibat hormone yang kurang stabil pun boleh consume GLA.

Info Produk
Retail Price : RM91.00 [hubungi KakNgah untuk best price]
Size : 60 capsules (sebulan pengambilan)

HerbLax

image

KakNgah ni jenis ada masalah sket nak membuang jika berubah tempat, jadi kalau nak balik kg ke, pergi jenjalan jauh sampai 2 3 hari gtu, memang KakNgah bawakan sekali HerbLax. Kalau biar najis bersarang kat dalam kan, tak baik untuk usus, boleh jadi buasir tau. Salah satunya fungsi herblax ni adalah DETOX! Terbaik sangat tau… kengkawan KakNgah yang try pun memang akan repeat order baliklah… 🙂

Info Produk
Retail Price : RM52.00 [hubungi KakNgah untuk best price]
Size : 120 tabs (3 ~ 7 bulan pengambilan)

NutriFeron

image

NutriFeron! Alhamdulillah, setiap kali badan ni rasa tak sihat, cepat-cepat ambil NutriFeron, insyaAllah badan cepat recover balik.. Takder nak berlarutan lelama, ini salah satu suplemen yang wajib ada di rumah untuk satu keluarga. NutriFeron ni merupakan interferon semulajadi yang dicipta dan hanya terdapat dari Shaklee jer, siap dipatenkan pun..

Info Produk
Retail Price : RM181.00 [hubungi KakNgah untuk best price]
Size : 30 sachets (7 bulan pengambilan)

Ini antara yang di ambil KakNgah lah, next time lebih lagi tapi tunggu untuk result yang terbaik akan KakNgah kongsikan lagi. Pilihan suami KakNgah pun ada, next time akan dikongsikan yer…

Untuk order suplemen dan konsultasi secara PERCUMA, sila hubungi KakNgah yer… 🙂


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Atasi Masalah Hb Rendah & Kekalkan Tenaga Anda dengan Multivitamin

Bismillah… agak terkilan sebab tak dapat nak meng”update” blog, sejak seminggu++ gini internet kurang memuaskan so sementara internet pagi ni cam ok sket, KakNgah share sket pasal multivitamin. Semua pernah consume Multivitamin kan.. or tak pernah.. or sedang mencai-cari multivitamin yang bersesuaian? Okeh, mudahkan urusan anda dan KakNgah juga, multivitamin yang sangatlah menjadi pilihan KakNgah adalah VitaLea Shaklee. Antara sebab KakNgah memilih VitaLea adalah :

1) Mengatasi masalah Hb rendah.
2) Kekalkan tenaga sepanjang hari.

Ahhha… selalunya, ibu-ibulah yang ada masalah begini, betulkan? Hb rendah semasa hamil memang tak dapat lari termasuklah KakNgah, T_T

Betul atau tak apa yang KakNgah katakan nih, jom layan beberapa testimonial dari mereka-mereka yang berpuas hati.

image

image

image

Ermmm… ini baru sket, ramai lagi kengkawan kat luar sana memang berpuas hati dengan VitaLea@multivitamin Shaklee.

Keistimewaan Multivitamin Shaklee.

• Vita-Lea Shaklee adalah multivitamin yang pertama dunia [pada asalnya dikenali sebagai Vitalize-Mineral dan disingkatkan kepada Vita-min] dan perkataan vitamin yang disebut kini berasalnya daripada Shaklee.
• Mengandungi 30 nutrisi lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah-buahan, 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disarankan oleh RDA [Recommended Dietary Allowences].
• Diformulasikan secara komprehensif dan sangat seimbang.
• Tablet Vita-lea yang disaluti dengan serbuk nutrisi – spirulina. Dihasilkan dengan kaedah yang terkini dan berteknologi eksplosif yang kompleks, disebut sebagaiExplo-tab.
Merupakan tablet multivitamin yang paling pantas di dunia terlarut di dalam air dan juga tubuh manusia.
• Mineral yang terkandung di dalamnya mudah berintegrasi dengan protin untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil.Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%.
• Vita-Lea telah dipilih oleh Center for Science di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN di dalamPublic Interest pada tahun 2000.

image

Info Produk
Retail Price : RM88.00 [Hubungi KakNgah untuk best price]
Size : 120 tablets.

Untuk order suplemen dan konsultasi secara PERCUMA, sila hubungi KakNgah yer… 🙂


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Alhamdulillah… Berat Badan Sudah Bertambah

image

Dah berapa hari nak share tapi terbengkalai dek kekalutan.. hihhi.. Alhamdulillah, memang KakNgah sendiri tak menyangka berat KakNgah dah naik 2 kg dari sebelum ni berat KakNgah 48kg (SINI). Happy tak terkata! So disebabkan kat luar sana sendiri dah ramai yang bertanya, bagaimana nak naikkan berat badan so kat sini KakNgah share sket untuk anda semua.. 🙂 Salah satunya adalah konsisten dengan pengambilan suplemen.

Apakah Suplemen Yang KakNgah Amalkan?

image

ESP (Energizing Soy Protein)

• ESP satu-satunya produk yang berada di pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan tubuh.
• Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral.
• Tinggi dengan protein yang diperlukan tubuh dan memberikan sumber tenaga segera yang lama.
• non-GMO.
• Membekalkan protein lengkap untuk mereka yang kurang berat badan bagi membina otot yang sihat dengan cara pengambilan dan keperluan tubuh.

image

MealShake

• Kaya dengan nutrein lengkap untuk keperluan tubuh.
• Tinggi dengan vitamin dan mineral serta zat perlu.
• Membekalkan nutrisi kepada sel tubuh.
• Membantu tumbesaran, mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan tubuh untuk membina tulang, dan sel-sel untuk membesar.

image

Vitalea (multivitamin)

• Merupakan multivitamin pertama di dunia yang dicipta.
• Mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang di ekstrak daripada sayuran dan buah-buahan, 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disarankan oleh RDA.
• Di formulasikan secara komprehensif dan sangat seimbang.
• Sesuai untuk mereka yang mahukan diet seimbang – kurus atau gemuk!

image

B Complex

• Membantu mengurangkan stress – yang boleh menyebabkan obesiti ATAU kurang berat badan.
• Menukarkan makanan dan gula kepada tenaga.
• Lengkap dengan 8 kompenan B yang diperlukan tubuh seperti saranan RDA.

Ermmmm… 4 jenis suplemen ni lah KakNgah makan dengan teratur untuk naikkan berat badan. Set suplement ni baru RM406.00 dimana Vitalea dan B complex untuk pengambilan 4 bulan manakala ESP dan Mealshake untuk sebulan consume.

Apapun KakNgah perlu naikkan lagi 5 kg untuk dapatkan berat badan yg sessuai dengan ketinggian KakNgah… 🙂

image

Berminat? hubungi KakNgah ye untuk harga yang lebih jimat, nanti KakNgah kongsikan tip dan konsultasi untuk anda. 🙂


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Saya TAK Suka!

image

(Gambar sekadar hiasan) Ermmm… agak sukar sebenarnya kaum lelaki nak ambil suplemen. Ada sesiapa menghadapi masalah yang sama? Baguslah kalau suami/ adik lelaki/ abang/ ayah anda suka amalkan suplemen tetapi memang kebanyakkannya kurang gemar lah kan… 🙂

Tak yah nak pandang orang lainlah, mr. hubby KakNgah sendiri pun liat nak consume sebarang suplemen, jenoh nak menyuruhnya… 😦  Sebagai seorang isteri, KakNgah memang nak suami sentiasa sihat, nak-nak si suami ni bekerja sendiri, setiap hari keluar mencari rezeki untuk kami sekeluarga tak kira cuti, tak kira hujan dan panas.

So cukuplah hanya dengan consume Multivitamin (Vitalea) untuk sang suami. Sekurang-kurangnya ada gak lah vitamin dan mineral yang menampung kekurangan dalam badan tuh.

Apakah Vitalea?

image

Vitalea merupakan produk atau makanan tambahan pertama di dunia. Pada asalnya dikenali sebagai “Vitalize-Mineral” dan disingkatkan sebutan kepada “Vita-min” dan perkataan vitamin yang disebut kini asalnya dari Shaklee! Peningkatan teknologi telah mengubah bentuknya daripada cecair (90 tahun dahulu) kepada bentuk tablet yang dikenali sebagai Vita-Lea.

image

Multivitamin tambahan mengurangkan risiko kanser di kalangan lelaki sebanyak 8% dalam setahun.

Penemuan baru hanya dikeluarkan pada Pakar Kajian Kesihatan ( PHS II ) membuat kesimpulan bahawa penggunaan multivitamin mengurangkan kes baru kanser di kalangan lelaki pertengahan umur dan lebih tua sebanyak 8%. Penemuan penting telah teruja masyarakat perubatan dan diberi sebab-sebab baru bagi pelaksanaan regimen multivitamin di kalangan lelaki.

Kajian ini baru diikuti lebih 14,000 orang bagi tempoh lebih kurang 11 tahun dan membuat kesimpulan bahawa gabungan vitamin dos yang rendah diambil dengan mineral yang digunakan dalam kajian membuktikan manfaat jangka panjang penggunaan multivitamin di kalangan lelaki.

Sejauh manakah kebenarannya? wallahu… tak salah kaum lelaki mengambilnya. Cukuplah untuk keperluan nutrein dalam badan tu, kan…

Info Produk
Retail Price : RM88.00
Size : 120 tablets.

 Pertanyaan lanjut untuk order & Konsultasi boleh roger2 dengan KakNgah yer.. 😀


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Shaklee Effect ~ Masalah HB Rendahku Berjaya dengan Set Hamil Shaklee

image

Tattadaa….. rasanya KakNgah pernah share pasal masalah hb rendah ni di blog lama tapi kali ni KakNgah share je lah semula di blog nih, senang anda nak tinjau-tinjau kan. Masalah HB rendah semasa hamil memang KakNgah tak boleh nak elakkan kerana sebagai seorang Thalassaemia, HB rendah ni ibarat “teman mesra” yang tak boleh dipisahkkan, 🙂 tetapi masa ni memang KakNgah belum tau diri ni bermasalah dengan Thalassaemia.

“Shaklee Effect”! satu kemestian untuk dikongsi bagi KakNgah sendiri yang dah dulu mencuba dan merasai manfaatnya sebelum bergelar SID. Kalau anda perasan pada gambar di atas, tarikh yang tertera adalah Dec 22, 2011. Kalau tak silap masa ni kandungan KakNgah dah 4 bulan ++ gtu. KakNgah join Shaklee sebagai SID plak pada Julai 2012.

Shaklee Effect

Apa yang KakNgah dapat semasa consume Set Hamil ni sungguh bermakna buat KakNgah untuk dikongsi dan antara manfaatnya :

• HB normal,
• Tiada masalah sembelit,
• Tiada masalah kejang kaki,
• Lebih relax,
• Lebih bertenaga namun sekali sekala ada letihnya, adatlah ibu hamilkan…

Bagaimana Set Hamil Shaklee Membantu?

image

Vitalea (Multivitamin & Multimineral) ~ RM88.00
• Membantu mencukupkan keperluan nutrein dalam badan yang diperlukan oleh ibu-ibu hamil.
• Lengkap dengan iron untuk membentuk hemoglobin bagi mengelakkan masalah HB rendah.

image

B Complex ~ RM53.00
• Membantu menukarkan makanan kepada tenaga.
• Mengurangkan tekanan.
• Mencegah anemia (HB rendah) dengan membentuk sel darah merah yang sihat.
• Membantu tumbesaran bayi dalam kandungan.

image

Sustained Release Vita C ~ RM92.00
• Meningkatkan sistem imun badan.
• Membantu membina sel darah yang sihat untuk penyerapan zat besi.

image

OsteMatrix ~ RM61.00
• Melengkap keperluan kalsium untuk ibu dan anak.
• Mengurangkan masalah kejang kaji.
• Membantu penghadaman lebih lancar.

Untuk kesan yang lebih baik dan effective, anda digalakkan untuk ambil bersama-sama :

image

ESP (Energizing Soy Protein) RM150.00
• Mengandungi protein lengkap yang diperlukan tubuh kerana protein adalah blok utama dalam badan untuk membina otot, organ-organ, tendon, sel darah merah dan kulit.

TESTIMONIAL

image

Alhamdulillah… KakNgah share apa yang KakNgah dah rasa dan dapat dengan mengamalkan supplement Shaklee untuk anda yang bermasalah seperti KakNgah. Jangan malu-malu nak buat order pulak… 🙂

Pertanyaan lanjut & Order Shaklee
✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Metabolisme | Overweight VS Underweight

Assalamualaikum… ahha, jumpa lagi dalam entry kali nih “Metabolisme | Overweight VS Underweight” setelah beberapa hari tidak meng”update”, huhhu… Apa yang nak KakNgah kongsikan? entry kali nih berbeza sket dari entry sebelum-sebelum nih, apapun jom kita kenal lebih dekat dengan maksud sebenar “Metabolisme” dahulu…

kadar metaMetabolisme

Metabolisme adalah kadar dimana badan kita membakar kalori, kebanyakkan mereka yang overweight memiliki kadar metabolisme yang rendah, sebaliknya orang yang underweight pula mempunyai kadar metabolisme yang tinggi. Setiap orang mempunyai kadar metabolisme yang berlainan walaupun mereka makan dan melakukan senaman yang sama namun pembakaran kalori adalah berbeza.

Faktor Metabolisme Yang Tidak Boleh Diubah

  • Usia ~ kadar metabolisme akan turun sebanyak 5% setiap 10 tahun setelah mencecah umur 40 tahun.
  • Jantina ~ Selalunya lelaki mempunyai kadar metabolisme yang tinggi kerana mereka mempunyai otot yang lebih.
  • Keturunan ~ mempunyai genetik rendah/ tinggi dalam generasi sebelumnya.
  • Masalah tyroid (hyper/hypo) yang menyebabkan kegemukkan.

Antara makanan yang membantu meningkatkan metabolisme adalah :

  • Halia
  • Teh cina
  • Kopi
  • Oats
  • Oren
  • Cili
  • Yogurt
  • Kari
  • Asparagus
  • Tomato
  • Bawang putih
  • Brokoli
  • Almond
  • Telur
  • Kubis
  • Timun
  • dan lain-lain…

Wahhhh, senarai-senarai nih semua kegemaran KakNgah, patutlah KakNgah ni makin kering… 😀 . Nampak gayanya sebagai seorang yang underweight, perlulah jauhi atau kurangkan pengambilan seperti senarai di atas.

Hahha.. dah faham dengan sepenuhnya berkenaan metabolisme nih?

Nak diet secara sihat tanpa merisikokan diri sendiri?

Selain menjaga pemakanan dan senaman dalam diet sihat, Shaklee menawarkan beberapa makanan tambahan untuk anda disamping keperluan nutrein secukupnya dalam tubuh anda. Jom kita lihat apakah supplement yang membantu anda untuk naikkan berat badan atau yang ingin mengurangkan berat badan.

****************************************

Overweight Supplement

wpid-img_20140710_103629_wm.jpg

  • HerbLax ~ Menyah toksin dari dalam badan bagi membantu proses diet lebih lancar.
  • Lecithin ~ Membakar lemak baru dan kolestrol jahat.
  • Cichh Energy Tea Mix ~ Memberikan tenaga disamping mengurangkan berat badan dan inci anda.
  • Cinch Shake Mix (Chocolate/ Vanilla & Coffee Late’) ~ Membina otot agar kulit anda tidak mengelebeh (berlebih) 😀

omega bakar lemakAdd on Omega Guard bagi membakar lemak-lemak termendap dalam badan anda!!! :-/

****************************************

Underweight Supplement

wpid-img_20140710_114511_wm_wm.jpg

  • ESP ~ Berperanan dam membina otot dan protein yang mencukupi untuk tubuh.
  • Mealshake ~ Multivitamin lengkap untuk anak-anak juga orang dewasa yang kekurangan nutrein.
  • VitaLea ~ Multivitamin lengkap untuk dewasa yang lebih gemar memilih pil dari minuman sebagai tambahan nutrein dalam badan.
  • B-Com ~ Membantu menaikkan selera makan disamping memberikan tenaga untuk anda.

Ermmm…. dah cukup info untuk masalah overweight/underweight anda? Sila click mengikut pilihan anda di bawah… 😀

Overweight / DIET 

wpid-img_20140715_074415_wm.jpg

Underweight 

wpid-img_20140715_074415_wm.jpg

Jika anda inginkan diet tetapi kurang berminat untuk consume lebih supplement anda bolehlah memilih Shaklee Vivix dimana bulan ini Julai 2014 adalah promo BUY 6 FREE 1 Vivix.

 

  Pertanyaan lanjut untuk order & Konsultasi boleh roger2 dengan KakNgah yer.. 😀

 
✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.