Daftar ahli dan VitaLea milik anda secara PERCUMA!

Hahha… saper nak Vitalea secara percuma? jom daftar sebagai ahli dengan membuat sebarang belian dan dapatkan Vitalea secara PERCUMA hari ini juga!

wpid-wp-1430417180620.jpeg

✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415 (KakNgah)

 COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Promo April 2015 ~ Lebih Hebat & Lebih Jimat!

Alhamdulillah, bersua kembali setelah hampir dua minggu tak menaip di blog.. Eh, cam rancangan khas la plak… 🙂  1 April 2015, tarikh keramat kut untuk semua orang di Malaysia nih, ya… bermulanya episod baru GST dalam kebanyakkan barang keperluan hidup kita. Sedih, terkilan semua terasa tapi kita sebagai rakyat terpaksa menerima dengan hati terbuka.

Apa pendapat KakNgah tentang GST?

Mahu atau tidak perlu jugalah menerimanya dan kita sebagai pengguna perlu lebih berusaha untuk mencapai taraf hidup yang lebih baik, mungkin berat tapi demi masa depan dan kehidupakan anak-anak, kita sebagai ibu-bapa perlu lebih bekerja keras. Nak merungut pun cam tak der gunanya, semua dah disyaratkan sebegini kan… Apa yang perlu, positifkan diri! InsyaAllah mungkin secara tak langsung kehidupan kita lebih baik dari yang ada sekarang, Allah itu kan sebaik-baik perancangnya… percaya padaNYA dah cukup baik untuk kita… 😀

Hahha… dah stop pasal GST, kita tengok promo bulan nih, nak beli mai rogers KakNgah kay… #GST GET SHAKLEE TODAY!

image

★★★★★★★★★★

image


Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Vitalea for Children dah jadi pilihan anak-anak…

wpid-fb_img_1422772058162.jpg

Bismillah walhamdulillah, dapat sharing lagi pagi nih… ermm, harini nak share pasal VitaLea for Children plak, bukan apa pun, just nak bagitau lah, anak-anak KakNgah dah memang suka sangat dengan VitaLea nih. Ops, bagi anda yang belum tau, Vitalea for Children adalah multivitamin untuk kanak-kanak. Kita sebagai ibu bapa jangan sangka multivitamin hanya perlu untuk kita yang dewasa ini, kanak-kanak pun perlukan multivitamin. Anak-anak kecil seawal usia 1 hari pun perlukan vitamin tapi melalui susu ibulah kerana susu ibu adalah yang terbaik untuk mereka.

Namun bagi anak-anak yang telah berhenti susu badan dan susu botol, mereka sangat mudah terdedah dengan penyakit berjangkit. Jadi pengambilan multivitamin sedikit sebanyak sangat membantu mereka agar kekal sihat dan cergas serta tidak mudah teruk melawan penyakit jika mereka sakit kelak, InsyaAllah…

Alhamdulillah, kalau tak silap dah 3 bulan Vitalea for children muncul kembali setelah 2 tahun juga menghilang, hihhi… dan Alhamdulillah selama 3 bulan ni, KakNgah dapat lihat perkembangan positif anak-anak KakNgah terutama Muhammad Idraki (anak ke-2) dan Muhammad Arsyad (anak ke-3). Mereka berdua anak Thalassaemia, macam kakNgah, anak ke-2 KakNgah mudah berdarah hidung dan demam sebab hemaglobin dia hanya dalam lingkungan 8 ~ 11. Anak ke-3 KakNgah pula memang sering demam, sebulan sekali tu memang sah-sah la demamnya datang.

Dan… yang paling bestnya, Vitalea for Children juga membantu anak-anak berselera makan, hahha… Anak sulung KakNgah agak cerewet makannya sampai kekadang tu memang kene paksa suruh makan siap pegang hanger lagi tau. Tapi sejak consume Vitalea for Children ni, memang dia agak selera nak makan, bertambah suka pula KakNgah nak masak… hihhi.. Apapun jom kenal-kenal sket dengan Vitalea for Children..

wpid-wp-1425949470550.png

Kenali VitaLea for Children

  • Lengkap dengan vitamin B, C,D, E, Kalsium, Magnesium, Zinc & Copper.
  • Membantu anak-anak untuk pertumbuhan yang sihat.
  • Membantu menguatkan tulang dan gusi.
  • Membantu anak-anak memberikan selera makan.
  • Membantu memberikan anak-anak nutrisi lengkap yang diperlukan tubuh.
  • Menyokong sistem imun anak.
  • Mengelakkan anemia.
  • Mengawal hb rendah.
  • Membantu penghadaman anak-anak.

… dan Promo Buy 3 Free 1 Vitalea for Children masih berlangsung sehingga bulan ini!

wpid-img_106978979998038.jpeg

Hubungi KakNgah jika anda berminat untuk dapatkan Vitalea for Children hari ini dengan harga yang lebih istimewa serta konsultasi secara PERCUMA! Ops, jangan lupa next month dah GST jadi harganya mengkin jauh berbeza dengan bulan ini…


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Promo March 2015 lebih hebat!

Alhamdulillah, promo bulan ini lagi hebat! Mahu tak hebat, next month dah start GST, so agaknya cas mungkin berlainan untuk menampung GST yang disarankan bermula April 2015 ini. Bulan ini lah peluang yang ada untuk grab ESP! tudia yang hebatnya bulan nih.

Yang confirm tak nak lepaskan peluang ni selalunya ibu-ibu lah. Aishhhh… Kakngah pun tak nak tau lepaskan peluang yang ada, kakngah consume untuk naikkan berat badan, buktinya yang sebelum ni berat KakNgah 48kg, kini dah pun 50kg! Orang lain sibuk nak kurus tapi KakNgah nak gemuk, hihhi… More 5kg untuk dapatkan balik berat idaman, huishhhh… tak sabar sangat nak gemuk.

Ok, bukan ESP je tau promo bulan nih, Vitalea for Children still on bulan ni kay dengan BUY 3 FREE 1, juga promo lain bulan ini adalah Zinc Complex, juga BUY 3 FREE 1. Jom grab habis-habisan bulan nih, confirm tak nyesal tau.

image

Hubungi kakngah untuk dapatkan produk dengan harga yang lebih istimewa serta konsultasi secara percuma.

 


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Promo hebat untuk anak-anak cergas!

Salam kawan-kawan, maaf sebab kurang up-date info sejak akhir-akhir, huhhu… Sibuk dengan urusan niaga gerai sejak sebulan nih dan alhamdulillah, rezeki dariNYA juga besok bermula di Unisel pula.

image

Just nak bagi tau, Vitalea for children masih ada promo seperti bulan lepas… Alhamdulillah juga, sambutan yang amat menggalakkan yang pastinya untuk kecergasan anak-anak anda kan. Kakngah pun memang tak lepaskan peluang yang ada… Hihhi…

image

Bagi yang berminat untuk dapatkannya, boleh terus hubungi Kakngah yer… 🙂 atau anda boleh dapatkan supplement lain di bulan ini

image

ATAU…

image

 


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

2 tahun menghilang, kini sudah kembali!

image

VitaLea for Children, 2 tahun menghilang, mati-mati KakNgah ingatkan dah tak dikeluarkan lagi, rupa-rupanya dah di formulakan dengan yang lebih baik. Sekali je sempat beli VitaLea for Children nih, tu pun masa mula-mula kenal dengan Shaklee. Kini ianya lebih baik, mungkin ia yang ditunggu-tunggu oleh semua?

Apa khasiatnya?

Sama jer cam VitaLea yang dirumus khas untuk anda sekarang cuma bezanya sudah semestinya ianya untuk anak-anak anda! ermmm… sebelum ni KakNgah selalu share multivitamin yang terbaik untuk anak-anak adalah MealShake, kini VitaLea for Children pun tak kurang hebatnya. Ingat lagi dulu, anak-anak berebut nak bulan dan bintang… hihhi… kita tengok sket fungsi VitaLea for Children…

• Memberikan nutrein secukupnya kepada badan,
• mengelakkan anemia,
• membantu tumbesaran,
• membantu kesihatan tulang yang sihat,
• membantu anak-anak dengan kesihatan yang lebih baik.

image

Owh, ya… bulan ini juga promo untuk VitaLea for Children, almaklumlah baru kembali so nak diperkenalkan lagi khasiatnya untuk anak-anak… BUY 3 FREE 1 dengan hanya RM333.00 exclude postage. Harga lebih mampu milik jika anda terus membuat order dari KakNgah…


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Januari 2015, Pasti Lebih Hebat!

Bismillah walhamdulillah, masih diberi kesempatan untuk KakNgah berkongsi di hari dan tahun yang baru. Sedih rasanya, sebab dah lama sangat tak berkongsi info kesihatan bersama pembaca KakNgah, maaf di atas kelalaian KakNgah… 😥  Cuti Sekolah ni, agak sibuk buat KakNgah, sibuk dengan 3 hero yang makin membesar. InsyaAllah selepas ini KakNgah cuba share sepatutnya untuk anda semua…

Tahun baru, promo pun barulah yer, ermmm… seperti yang anda tahu, Dec. 2014 dah berakhir dengan jualan Collagen so bulan ni tak der lagi collagen yer, ops! mungkin 10 bulan hingga setahun… Promo Vita C dan Vita E juga telah berakhir, so bulan ni promo yang lebih hebat menanti anda… Apakah ia??? hahha….

wpid-wp-1420181445071.jpeg

Ops, ada yang tak tahu VitaLea for Children? okeh, dulu masa KakNgah baru kenal Shaklee, sempat sekali jer KakNgah belikan untuk anak-anak pastu dah tak keluar lagi dah tapi permintaan yang tinggi kini Shaklee dah keluarkan semula untuk anak-anak sihat dan cergas! 🙂

Bagi anda yang ingin membuat order beserta konsultasi secara percuma, hubungi KakNgah yer… best price KakNgah bagi yer… 😀


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.