Promo Jan 14′ ~ BUY 6 FREE 1 Alfalfa Complex

Bismillah.. walhamdulillah…

PROMO Jan 14′

BUY 6 FREE 1 Alfalfa Complex kini KEMBALI!!!

Dan anda juga boleh membuat pilihan dengan SET COMBO ALFALFA COMPLEX mengikut masalah kesihatan anda dengan harga yang lebih jimat berganda…

Order???

 
 
Name Card
 
 
Advertisements

Alfalfa Complex

Medicago sativaAishhhh…. macam-macam nak kongsi tapi entah apa yang nak KakNgah kongsikan pun kadang-kadang mati akal.. hahha, dulu masa sekolah tak belajar betul-betul, hah! pastu nak buat karangan dah terkial-kial, ngeh..ngeh..ngeh… 🙂 Jom kita kenal sket…

Apakah Alfalfa?

Alfalfa [Medicago Sativa] adalah tumbuhan herba yang digunakan untuk merawat pelbagai jenis penyakit sejak berkurun lamanya. Akarnya yang tunjang sehingga kedalaman akar mencapai 2~4 meter dapat memberikan kandungan yang tinggi dengan protein, vitamin, dan mineral.

23 Manfaat Alfalfa Yang Perlu Anda Ketahui.

  1. Merawat gangguan pencernaan
  2. Mengawal kolestrol dalam darah
  3. Menghapuskan kolestrol buruk ‘LDL’ dari tubuh
  4. Mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok
  5. Bagus untuk pesakit diabetes kerana mengurangkan paras gula dalam darah
  6. Mencegah edema – Pengumpulan air dalam badan
  7. Mengurangkan simptom menopous
  8. Merawat asthma dan lain-lain masalah pernafasan
  9. Merawat masalah sembelit
  10. Menyahkan toksik dalam tubuh
  11. Mengurangkan kesakitan otot dan sendi
  12. Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
  13. Membantu masalah penghadaman
  14. Membantu memperbanyakkan susu ibu
  15. Mengurangkan masalah pundi kencing
  16. Mengurangkan masalah gastrik dan gangguan hati
  17. Meningkatkan kesihatan prostat
  18. Bertindak seperti kacip fatimah kepada wanita
  19. Menghangatkan hubungan suami isteri
  20. Membantu tingkatkan kesihatan lelaki
  21. Membantu dalam masalah anemia
  22. Mengurangkan keasidan dalam badan
  23. Bertindak sebagai anti-kanser.
Keistimewaan Alfalfa Shaklee
  • Sumber terbaik dari daun alfalfa (tanpa akar dan batang)
  • Alfalfa Shaklee ditanam tanpa semburan bahan kimia
  • Kaya dengan asid amino, klorofil, serat, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim dan fitokimia
  • Di sediakan dalam dua pek bersaiz 330 biji dan 700 biji
  • Pil boleh dihancurkan dan dicampur dengan air sebagai minuman herba semulajadi
  • Tidak memberi mudarat kepada bayi yang menyusu seperti panas dan cirit-birit
  • Alfalfa Shaklee tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet tiruan.
alfalfa2
Mengantuk sudah… huhhu, cukuplah setakat ini untuk dikongsikan, next time lebih banyak info akak KakNgah up-date yer.. mata ni dah tak larat nak buka lagi hah… 🙂 Selamat malam semua… OPS! bagi yang nak order leh roger ngan KakNgah kay..
 
 
 
SID
KakNgah/ Fieza
SID : 885414
H/P No. : 018-664 5415 @ 012-664 4494
COD : Jalan Kebun, Bukit Rimau, Shah Alam & Kota Kemuning.

Alfalfa Complex ~ Mengurangkan Masalah Keputihan Anda.

Ermmm… teringat plak KakNgah masa mula2 consume Alfalfa nih… semuanya gara-gara nak menyusukan anak kecil KakNgah, Alhamdulillah… sangat2 membantu. Tapi apa yang buat KakNgah lagi berpuas hati apabila masalah keputihan KakNgah dapat di atasi dengan Alfalfa Complex, sebenarnya KakNgah pun tak tahu Alfalfa Complex dapat membantu dalam masalah keputihan. Selepas join member baru KakNgah tahu manfaatnya, selepas tu lah baru sedar yang masalah keputihan KakNgah memang dah lama hilang, Alhamdulillah.

Bila ada cust call gtau ada masalah keputihan, KakNgah cepat2 suggestkan Alfalfa Complex… yang seronoknyer, pas sebulan cust tu call KakNgah…”Akak, saya nak daftar member bleh? baguslah Alfalfa ni, berkesan! Sebelum ni nak bersama suami pun segan..” Hah!..tu dia, bocor rahsia… 🙂

“Tahukah anda masalah keputihan ini disebabkan jangkitan kulat. Jika ia tidak dirawat, tidak mustahil ia akan merebak dan menyerang organ2 penting dalam badan…”

Ramai yang memandang rendah dengan masalah keputihan, namun jika hanya lendir putih, jernih, cair dan tidak berbau maka ianya selamat. TETAPI jika ianya bersifat pekat, berwana putih kekuningan, berbau, di iringi rasa gatal2.. ianya mungkin berbahaya! dan kemungkinan besar akan merebak ke pasangan kita dimana kesannya organ seksual lelaki juga turut akan berasa gatal, melecet dan kemerahan…

Kita tengok plak, apa kata sahabat yang mengamalkan Alfalfa untuk masalah keputihannya…

credit : mamafaiz

Panjang lebar sahabat ni bercerita, sangat2 berpuas hati.. anda bila lagi??? jangan malu2 nanti melarat dah susah nak merawatnya, ingat! “Kesihatan Itu Satu Anugerah”.. Jika anda ingin mencubanya, leh roger2 ngan KakNgah yer, BYE dan Selamat malam… 🙂

 
 
 
SID
KakNgah/ Fieza
SID : 885414
H/P No. : 018-664 5415 @ 012-664 4494
COD : Jalan Kebun, Bukit Rimau, Shah Alam & Kota Kemuning.