Hand Dish Wash Concentrate ~ Lemak, Minyak dan Hitam Mudah Ditanggal…

image

Hahha… baru 2 minggu cuba guna Hand Dish Wash, memang terbaik! Hitam-hitam manis kat periuk, kuali senang jer disental, biasanya kalau guna sabun cuci yang bersepah-sepah kat pasaran tu, adohhh… susah betul nak hilangnya. Tangan kita yang hitam pun mudah hilang dengan Hand Dish Wash.

Lemak! hoihhh, selalu kalau masak sup ekor atau kari kambing, lemak-lemak akan melekat kat pinggan dan mangkuk. Bila dicuci terus dengan sabun biasa, melekat-lekat lemak tu kat span tu so nak taknak kene siram air panas dahulu supaya lemak-lemak tu cair pastu kene letak banyak sabun cuci kat pinggan dan mangkuk tu. Ok, itu dululah, hihhi… sekarang hanya setitik Hand Dish Wash ke atas pinggan yang dipenuhi lemak pastu sental… eh, cam tak caya.. habis semua lemak lebur dan terus clear pinggan mangkuk yang dicuci.

Yang seronoknya, bau harum sabun tu best jer pastu tangan pun lembut. Yang paling best kalau bau sabun tu cam melekat kat pinggan dan mangkuk pun tak kisah sangat sebab ianya dari bahan yang semulajadi, pinggan dan mangkuk pun taklah jadi putih dek kesan chemical cam sabun-sabun yang bersepah kat pasaran tuh… 🙂

Hand Dish Wash ni murah jerk, baru RM28.00 sebotol… kawan-kawan KakNgah yang biasa pakai gtau, setiap sebotol Hand Dish Wash ni tahan sehingga 6 bulan ++… Cam kakNgah yang meniaga nih, 3bulan dah abeh kut, hihhi… takper, nanti kita tengok lama mana tahannya yer, baru 2 minggu kan… 😀

Bagi yang berkenan nak mencuba, bolehlah menghubungi KakNgah…


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Advertisements