Contest

September GiveAway @KakNgah Sihat

Posted on Updated on

Salam to all readers!!!

Hihhi… Tak pernah pula KakNgah buat GiveAway kan… So disebabkan bulan ni bulan kelahiran KakNgah, KakNgah nak bagi special gift untuk reader yang bertuah! Bukan untuk semua yerrr, hihhi…

image

Ni lah hadiahnya! saper nak? GenieBra ni sesuai untuk semua peringkat umur. BF mum pun boleh tau, selesa sesangat. Nak dapatkan GiveAway ni ada SYARATnya tau, tak susah pun… sonang yo kata orang Negeri Sembilan. 🙂

SYARAT-SYARATnya

1) FOLLOW BLOG INI (https://kakngahsihat.wordpress.com) dengan click + follow pada bahagian atas kiri.

2) Klik hyperlink Kakngah Sihat dan anda akan dibawa ke fanpage, dan klik ‘LIKE

3) Sila tinggalkan email anda atau web blog anda diruangan comment serta penuhkan “Saya berharap Kakngah Sihat….” ( suka hati anda la nak panjang mana pun… hihhi)

Contest ini SAH sehingga 30 Sept. 2014.

Sonangkan…. jangan tunggu lama-lama, jom sertainya. Reader yang berkelayakkan akan terima awardnya yeayyy… 😀  PEACE!


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.