Menjahit… antara minat dan keterpaksaan…

Bismillah…

Assalamualaikum readers, harapan KakNgah anda semua sihat-sihatlah hendaknya. Ermmm… entry kali nak ada kelainannya dan ianya adalah permulaan atau mungkin boleh dikatakan juga sebagai “mulakan balik”! 😀 owh ya… KakNgah juga adalah seorang tailor yang kurang mahir, bermula hanya dengan paksaan en. suami dan akhirnya minat pula menguasai diri. Setelah lama tidak menjahit atau kurang sangatlah nak menjahit ni, en. suami dah suh mula fokus dan mulakan balik projek menjahit setelah anak kecil KakNgah dah pun berusia 3 tahun baru-baru ini (25 Mei). Anak dah besar so bolehlah mulakan balik projek menjahit, sebelum  ni perlu lebih fokus dengan 3 anak-anak yang pantang lepa habis semua jadi tongkang pecah. 🙂

So, dengan ini KakNgah nak umukan bahawa KakNgah dah mulakan project menjahit dan insyaAllah KakNgah akan kongsikan beberapa ilmu yang mungkin akan diperlukan anda yang juga gemar menjahit. Namun KakNgah masih setia untuk menjadi pengedar sah Shaklee anda di mana-mana pun anda berada juga COD di Kg. Jalan Kebun.

Owh, promo bulan ini hampir ke penghujungnya atau anda boleh membuat pembelian mana-mana produk Shaklee serta daftar sebagai Shaklee member pada harga rm80.00 (termasuk postage) dan anda layak menerima sebotol Vitalea (rm9o. ++) secara PERCUMA.

 


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415 
(KakNgah)
 COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s