Vitalea for Children dah jadi pilihan anak-anak…

wpid-fb_img_1422772058162.jpg

Bismillah walhamdulillah, dapat sharing lagi pagi nih… ermm, harini nak share pasal VitaLea for Children plak, bukan apa pun, just nak bagitau lah, anak-anak KakNgah dah memang suka sangat dengan VitaLea nih. Ops, bagi anda yang belum tau, Vitalea for Children adalah multivitamin untuk kanak-kanak. Kita sebagai ibu bapa jangan sangka multivitamin hanya perlu untuk kita yang dewasa ini, kanak-kanak pun perlukan multivitamin. Anak-anak kecil seawal usia 1 hari pun perlukan vitamin tapi melalui susu ibulah kerana susu ibu adalah yang terbaik untuk mereka.

Namun bagi anak-anak yang telah berhenti susu badan dan susu botol, mereka sangat mudah terdedah dengan penyakit berjangkit. Jadi pengambilan multivitamin sedikit sebanyak sangat membantu mereka agar kekal sihat dan cergas serta tidak mudah teruk melawan penyakit jika mereka sakit kelak, InsyaAllah…

Alhamdulillah, kalau tak silap dah 3 bulan Vitalea for children muncul kembali setelah 2 tahun juga menghilang, hihhi… dan Alhamdulillah selama 3 bulan ni, KakNgah dapat lihat perkembangan positif anak-anak KakNgah terutama Muhammad Idraki (anak ke-2) dan Muhammad Arsyad (anak ke-3). Mereka berdua anak Thalassaemia, macam kakNgah, anak ke-2 KakNgah mudah berdarah hidung dan demam sebab hemaglobin dia hanya dalam lingkungan 8 ~ 11. Anak ke-3 KakNgah pula memang sering demam, sebulan sekali tu memang sah-sah la demamnya datang.

Dan… yang paling bestnya, Vitalea for Children juga membantu anak-anak berselera makan, hahha… Anak sulung KakNgah agak cerewet makannya sampai kekadang tu memang kene paksa suruh makan siap pegang hanger lagi tau. Tapi sejak consume Vitalea for Children ni, memang dia agak selera nak makan, bertambah suka pula KakNgah nak masak… hihhi.. Apapun jom kenal-kenal sket dengan Vitalea for Children..

wpid-wp-1425949470550.png

Kenali VitaLea for Children

  • Lengkap dengan vitamin B, C,D, E, Kalsium, Magnesium, Zinc & Copper.
  • Membantu anak-anak untuk pertumbuhan yang sihat.
  • Membantu menguatkan tulang dan gusi.
  • Membantu anak-anak memberikan selera makan.
  • Membantu memberikan anak-anak nutrisi lengkap yang diperlukan tubuh.
  • Menyokong sistem imun anak.
  • Mengelakkan anemia.
  • Mengawal hb rendah.
  • Membantu penghadaman anak-anak.

… dan Promo Buy 3 Free 1 Vitalea for Children masih berlangsung sehingga bulan ini!

wpid-img_106978979998038.jpeg

Hubungi KakNgah jika anda berminat untuk dapatkan Vitalea for Children hari ini dengan harga yang lebih istimewa serta konsultasi secara PERCUMA! Ops, jangan lupa next month dah GST jadi harganya mengkin jauh berbeza dengan bulan ini…


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s