Promo March 2015 lebih hebat!

Alhamdulillah, promo bulan ini lagi hebat! Mahu tak hebat, next month dah start GST, so agaknya cas mungkin berlainan untuk menampung GST yang disarankan bermula April 2015 ini. Bulan ini lah peluang yang ada untuk grab ESP! tudia yang hebatnya bulan nih.

Yang confirm tak nak lepaskan peluang ni selalunya ibu-ibu lah. Aishhhh… Kakngah pun tak nak tau lepaskan peluang yang ada, kakngah consume untuk naikkan berat badan, buktinya yang sebelum ni berat KakNgah 48kg, kini dah pun 50kg! Orang lain sibuk nak kurus tapi KakNgah nak gemuk, hihhi… More 5kg untuk dapatkan balik berat idaman, huishhhh… tak sabar sangat nak gemuk.

Ok, bukan ESP je tau promo bulan nih, Vitalea for Children still on bulan ni kay dengan BUY 3 FREE 1, juga promo lain bulan ini adalah Zinc Complex, juga BUY 3 FREE 1. Jom grab habis-habisan bulan nih, confirm tak nyesal tau.

image

Hubungi kakngah untuk dapatkan produk dengan harga yang lebih istimewa serta konsultasi secara percuma.

 


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s