Business hubby…

Assalamualaikum, 🙂 … Petang ni nak share business hubby plak, asyik citer pasal business Shaklee jer kan… sekali sekala kita tukar topik plak, hihhi…

Ermmm, xcely… kami berdua memasing bekerja sendiri so alhamdulillah banyak masa untuk enjoy dengan anak-anak, enjoy la sangat… 🙂 Walaupun kerja sendiri, suami KakNgah lebih suka keluar bekerja ikut time yang ditetapkan. Isnin hingga khamis, dia akan keluar seawal jam 9am, jumaat pula selalunya dia akan keluar selepas solat jumaat manakala sabtu dan ahad seawal jam 8am. Balik? Paling awal pun sebelum maqrib dah sampai rumah, kalau lambat sket jam 9pm ~ 10.30pm dan paling lewat mau jam 1am… 😀

KakNgah jenis tak kisah sangat, faham dengan kerja suami yang kekadang naik dan kekadang ada turunnya. Jadi memasing sepakat untuk cuba yang ternaik untuk business memasing.

Owh ya, antara business suami KakNgah adalah :

image

image

Okeh… my hubby dengan kerjanya sebagai penjual wiper dan car perfume. Anda boleh jumpa dia untuk beli dan terus pasang di Seksyen 18 Shah Alam berhadapan CIMB 😀 .

image

Business sampingan suami KakNgah adalah sebagai Pengedar Sah Stevia di kawasan Shah Alam. Jika anda berminat untuk membeli wiper, car perfume dan Stevia, anda boleh terus menghubungi JEPP 018666 5056

Apapun jangan lupa promo Shaklee bulan nih… 🙂

image

 


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s