Bookmark Blog, Cara Mudah Blog Walking.

Hahha… harini, KakNgah santai-santai jerk, santai nak gtau blog yang KakNgah selalu ikuti walaupun jarang tinggalkan komen… hehhe, xcely, banyak lagi tp bila line asyik buat hal, mulalah sifat “M” tu datang… 😀

image

Ni antara senarai blog yang KakNgah selalu ikut, ops! klu korang perasanlah, ada blog jahitan… KakNgah suka menjahit tapi selalunya jahit baju tido anak-anak lah. Lebih sket jahit baju sendiri dan mr. hubby juga adik-adik. Tak ambil tempahan? huhhu… KakNgah ni busy women, busy la sangat, hahha… abeh pun bersilat ngan anak-anak kat umah..

Dapur Tanpa Sempadan… blog masakan “Mat Gebu” rasanya, almaklumlah, KakNgah ni tak pandai masak, anak-anak pula dah lebih sangat suka makan so tiap-tiap hari memang keje KakNgah menggodek resepilah… 😉 Kepada abg Mat Gebu, terima kasih dengan resepi yang dikongsi, best belako…

Senang sebenarnya bila bookmark nih, tak payah nak goggle jer, click jer blog mana terus ke tempatnya hah… 🙂 senang nak blog walking. Ok, kalau korang yang memang suka berblog walking tuh, bleh try cara nih… yang dah tahu, ok! 🙂

Bagi yang nak order supplement moh roger ngan KakNgah moh… promo bulan ni hebat belaka!

image


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s