2 tahun menghilang, kini sudah kembali!

image

VitaLea for Children, 2 tahun menghilang, mati-mati KakNgah ingatkan dah tak dikeluarkan lagi, rupa-rupanya dah di formulakan dengan yang lebih baik. Sekali je sempat beli VitaLea for Children nih, tu pun masa mula-mula kenal dengan Shaklee. Kini ianya lebih baik, mungkin ia yang ditunggu-tunggu oleh semua?

Apa khasiatnya?

Sama jer cam VitaLea yang dirumus khas untuk anda sekarang cuma bezanya sudah semestinya ianya untuk anak-anak anda! ermmm… sebelum ni KakNgah selalu share multivitamin yang terbaik untuk anak-anak adalah MealShake, kini VitaLea for Children pun tak kurang hebatnya. Ingat lagi dulu, anak-anak berebut nak bulan dan bintang… hihhi… kita tengok sket fungsi VitaLea for Children…

• Memberikan nutrein secukupnya kepada badan,
• mengelakkan anemia,
• membantu tumbesaran,
• membantu kesihatan tulang yang sihat,
• membantu anak-anak dengan kesihatan yang lebih baik.

image

Owh, ya… bulan ini juga promo untuk VitaLea for Children, almaklumlah baru kembali so nak diperkenalkan lagi khasiatnya untuk anak-anak… BUY 3 FREE 1 dengan hanya RM333.00 exclude postage. Harga lebih mampu milik jika anda terus membuat order dari KakNgah…


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s