Semangat yang hilang…

Erm… rasanya seminggu juga KakNgah tak update blog kan, eh! ke lebih? huhhu… inilah jadinya kalau semangat dah hilang, hilang tak tercari le pulak… bila dah tenang line internet pula buat hal, jenoh menunggu line sedikit ‘bertenang’… hahha…

Semangat yang hilang… ermmm, xcely KakNgah ni mudah hilang semangat bila ada problem besar! semua nak close sebab rasa tak boleh nak fokus. Bila dah jadi macam ni, memang apa kerja pun tak dilayan, sedih… sayu… kesal… kecewa dan macam-macam perasaan yang timbul..

Owh… tersedar balik dengan perkongsian dari upline Shaklee, bila kita pikir negative, secara langsung kehidupan kita akan turut negative termasuk dalam sumber pendapatan kita, keluarga kita dan rancangan hidup kita! Adoh… bahaya bernegative nih, huhhu… so bila mana kita mempunyai sebarang masalah, cuba pikir ke sudut yang lebih positive, InsyaAllah… mudah jer perjalanan hidup nih. Dan seboleh-bolehnya cuba selesaikan masalah yang dihadapi dengan secepat mungkin agar diri lebih positive dan secara langsung juga sebenarnya akan membebaskan kita dari STRESS! kan…. 😀

Hidup bebas STRESS adalah kunci kejayaan!
Okeh… jika anda berminat untuk mendapatkan sebarang suplemen dan konsultasi secara PERCUMA, hubungi KakNgah yer.. 🙂


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s