Result Peperiksaan Akhir Tahun Along!

Ermmm… malam ni just nak share result anak sulung KakNgah… rasa sedikit sedih dengan resultnya… al-maklumlah, banyak main game masa nak exam aritu so bila jawab exam, sah-sah kepala ligat pikirkan game kan… huhhu…

image

Beza tak banyak tapi agak kecewa jugalah… peperiksaan akhir tahun ni A & B pun atas urat jer namun Alhamdulillah jugalah semua subject lulus… peratus pun drop.. ikut result UPSR pun 1A, 2B, 1C. Memang kene buat jadual la lepas nih, perlu bahagi-bahagikan masa untuk bermain, belajar dan hafazan… Kakngah dan suami memang tekankan hafazan untuk along nih… cuma biasalah, budak seusia dia kan… mainnnnnn je yang dipikirkan…. huhhu…

Buku-buku untuk next year dah dapat so sedikit-sedikit tu dah boleh buat ulang kaji, cuti ni memang kene buat ulang kaji juga, memang la bercuti sek. tapi kalau leka dengan bermain pun tak elok juga… budak-budak sekarang memang perlu lebih dipantau setiap kerja dan aktivitinya… Banyak sangat kes yang tak terjangka sekarang nih, moga dijauhkan dari segala kes dan masalah yang memudaratkan diri dan keluarga… Allah… takut!

Moga Allah memberikan kekuatan untuk KakNgah dan suami dalam mendidik anak-anak… sesungguhnya KakNgah amat menyayangi anak-anak walaupun kadang kala marah KakNgah terlalu melampau terhadap kenakalan mereka…

============================================

Untuk pembelian sebarang suplemen, sila lihat senarai harga pasaran di SINI. Hubungi KakNgah untuk mendapatkan order anda dengan harga yang lebih istimewa beserta konsultasi secara PERCUMA.


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s