Skru Dalam Hidung…

KakNgah baru nak rasa sihat malam nih, dah tak pasal-pasal menggigil abeh satu badan gara-gara anak kecil KakNgah.. bagai nak luruh jantung nih!

image

Nampak tak dalam lubang hidung tuh? tu skru kapal terbang mainannya..

Arsyad : ummi… ni… (sambil tunjuk hidung dia).

Kakngah yang tak perasan dok dalam gelap ni ambil kain lapkan hidung dia sebab ingatkan berhingus. Sekali dia korek lubang hidung cam nak beritahu sesuatu.. KakNgah yang dah tak sedap hati tarik dia ke luar bawah lampu. Allah.. dah menggigil badan tak sudah terus siap sebab pikir nak bawa pergi klinik. Dalam tergesa-gesa hubby call so terus gtau hubby, hubby just gtau suh tarik dengan dawai yang safe sket ngan dia sebab dah tolak dari batang hidung tak keluar-keluar juga. Terus terpikir besi korek telinga… huhhu dan akhirnya…

image

Mujur kepala skru ke bawah so senang je lah nak tarik keluar.. tu pun jenuh tahan nafas taknak menggigil… Adoh, pasni tak bleh lagi beli mainan “buka pasang” macam lego gtuh… KakNgah ni kekadang cuai gak, huhhu…

Mujur perasan, kalau tak jadi cam adik sedara KakNgah yang setahun lebih baru sedar ada pemadam kecil dalam hidung dia gara-gara anak sedara masukkannya semasa dia tidur. Dah sakit sangat pastu bila dia bernafas dan bercakap berbau busuk teramat sangat so bawa jumpa doktor, sekali… ermmmm, bila ditarik pemadan tu keluar, nanah dan darah penuh keluar, busuk… euww!!!

Fening balik kepala nih, terkezut tak abeh lagi… Apapun Alhamdulillah, settle…

Untuk order suplemen dan konsultasi secara PERCUMA, sila hubungi KakNgah yer… 🙂


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s