Vitamin C Anak Collagen?

image

Weheeee…. suka hati KakNgah jika cust senang hati dan happy dengan penggunaan Sustained Release Vita C Shaklee.. memang berbaloi-baloi. Ya, Pn. Yasmin Zahraa ni berjiran dengan KakNgah so memang dia selalu order Vitamin C dengan KakNgah. Kulit dia memang cantik, gebas gebus gitewww… I pun jealous tau! 🙂

Kenapa Vitamin C digelar “Anak Collagen“?

Vitamin C membantu pembentukan kolagen iaitu sejenis protein yang menyusun tubuh manusia. Kolagen adalah struktur yang terlibat dalam pembinaan tulang, gigi, sendi, otot dan kulit. Perkataan kolagen itu sendiri berasal dari Yunani yang bererti lekat atau bersifat sebagai pelekat. Sebab itulah si pengamal akan mendapati kulitnya lebih licin, tegang dan cantik, dan luka cepat sembuh kerana ia membentuk perhubungan tisu badan yang kuat.

Hahha… btul tak gelaran yang KakNgah berikan? sesuai sangat Vita C ni digelarkan sebagai anak Collagen. Suka hati je kan… 😀

Bagaimana Vita C Bertindak?

Sustained release berupaya memberikan perlindungan berkekalan, jam demi jam dengan menggunakan sistem perlepasan berkekalannya. Vitamin C merupakan anti-oksidan yang berkeupayaan tinggi.

Keistimewaan Shaklee.

♥ 1 tablet bersamaan 7 1/2 oren,
♥ setiap tablet mengandungi 120mg bioflavonoids (25% dari bioflavonoids, diekstrak dari kulit buah),
bioflavonoids membantu memaksimumkan manfaat Vitamin C. Ianya membantu dalam penyerapan Vitamin C dan melindungi Vitamin C daripada pengoksidaan, dengan itu meningkatkan keberkesanannya.
♥ gabungan Vitamin C & citrus menguatkan keupayaan badan untuk melawan penyakit.

image

Info Produk

Retail Price : RM92.00
Size : 180 tablets

Berminat untuk dapatkan dengan harga lebih murah dan jimat berganda? hubungi KakNgah yer… 🙂


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Advertisements

Supplement Boleh Rawat Tulang Patah!

image

Eh… Supplement pun boleh rawat tulang patah? Cam tak percaya jerk tapi itulah hakikatnya jika amalkan supplement Shaklee iaitu OsteMatrix, Advance Joint Heath Tablet dan B Complex.

Bagaimana 3 Supplement Tersebut Bertindak?

OsteMatrix
• Seperti yang diketahui umum, tulang memerlukan kalsium yang mencukupi untuk membesar, kuat dan padat. Maka pengambilan OsteMatrix adalah sangat membantu.
• Membekalkan nutrein harian termasuk kalsium yang membantu dalam pembentukan dan penyelenggaraan tulang dan gigi.
• Lengkap dengan magnesium, manganes, Vitamin D, zinc, calcium, fosforus, kuprum dan boron yang seimbang dengan kadar penyerapan 99%.
• Formularnya unik, dibuat dari mineral semulajadi dan garam mineral dari Laut Mati.

Advance Joint Heath Tablet
• Tulang belakang kita disokong dan diampu oleh pundi cecair diantara setiap cakera vertebra (vertebra-disc). Setiap disc menyokong setiap pergerakan dan impak kita seharai-hari.
• Kita bersenam dan melompat, dan tugas disc adalah mengampu sendi daripada sebarang kecederaan atau kejutan hasil daripada pergerakan tersebut. Maka jika tahap cecair di dalam tubuh rendah, tahap cecair di dalam tulang belakang akan berkurangan.
• Pengambilan bersama OsteMatrik membantu menguatkan tulang dan sendi.

B Complex
• Bertindak sebagai anti-stress. Bila seseorang stress, kesihatan akan lambat untuk baik pulih jadi B Complex membantu menstabilkan perasaan anda.
• B Complex juga membantu dalam kesihatan fungsi saraf bagi memperbaiki kesihatan diri.

TESTIMONIAL

image

Berapa Harga Untuk Set Tulang Patah?

Harga untuk set tersebut adalah RM248.00 including postage. B Complex untuk 4 bulan pengambilan, AJHT dan OsteMatrix untuk sebulan pengambilan.

Nak dengan harga yang lebih jimat berganda? Hubungilah KakNgah segera yer…


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.