Saya TAK Suka!

image

(Gambar sekadar hiasan) Ermmm… agak sukar sebenarnya kaum lelaki nak ambil suplemen. Ada sesiapa menghadapi masalah yang sama? Baguslah kalau suami/ adik lelaki/ abang/ ayah anda suka amalkan suplemen tetapi memang kebanyakkannya kurang gemar lah kan… 🙂

Tak yah nak pandang orang lainlah, mr. hubby KakNgah sendiri pun liat nak consume sebarang suplemen, jenoh nak menyuruhnya… 😦  Sebagai seorang isteri, KakNgah memang nak suami sentiasa sihat, nak-nak si suami ni bekerja sendiri, setiap hari keluar mencari rezeki untuk kami sekeluarga tak kira cuti, tak kira hujan dan panas.

So cukuplah hanya dengan consume Multivitamin (Vitalea) untuk sang suami. Sekurang-kurangnya ada gak lah vitamin dan mineral yang menampung kekurangan dalam badan tuh.

Apakah Vitalea?

image

Vitalea merupakan produk atau makanan tambahan pertama di dunia. Pada asalnya dikenali sebagai “Vitalize-Mineral” dan disingkatkan sebutan kepada “Vita-min” dan perkataan vitamin yang disebut kini asalnya dari Shaklee! Peningkatan teknologi telah mengubah bentuknya daripada cecair (90 tahun dahulu) kepada bentuk tablet yang dikenali sebagai Vita-Lea.

image

Multivitamin tambahan mengurangkan risiko kanser di kalangan lelaki sebanyak 8% dalam setahun.

Penemuan baru hanya dikeluarkan pada Pakar Kajian Kesihatan ( PHS II ) membuat kesimpulan bahawa penggunaan multivitamin mengurangkan kes baru kanser di kalangan lelaki pertengahan umur dan lebih tua sebanyak 8%. Penemuan penting telah teruja masyarakat perubatan dan diberi sebab-sebab baru bagi pelaksanaan regimen multivitamin di kalangan lelaki.

Kajian ini baru diikuti lebih 14,000 orang bagi tempoh lebih kurang 11 tahun dan membuat kesimpulan bahawa gabungan vitamin dos yang rendah diambil dengan mineral yang digunakan dalam kajian membuktikan manfaat jangka panjang penggunaan multivitamin di kalangan lelaki.

Sejauh manakah kebenarannya? wallahu… tak salah kaum lelaki mengambilnya. Cukuplah untuk keperluan nutrein dalam badan tu, kan…

Info Produk
Retail Price : RM88.00
Size : 120 tablets.

 Pertanyaan lanjut untuk order & Konsultasi boleh roger2 dengan KakNgah yer.. 😀


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s