Shaklee Effect ~ Masalah HB Rendahku Berjaya dengan Set Hamil Shaklee

image

Tattadaa….. rasanya KakNgah pernah share pasal masalah hb rendah ni di blog lama tapi kali ni KakNgah share je lah semula di blog nih, senang anda nak tinjau-tinjau kan. Masalah HB rendah semasa hamil memang KakNgah tak boleh nak elakkan kerana sebagai seorang Thalassaemia, HB rendah ni ibarat “teman mesra” yang tak boleh dipisahkkan, 🙂 tetapi masa ni memang KakNgah belum tau diri ni bermasalah dengan Thalassaemia.

“Shaklee Effect”! satu kemestian untuk dikongsi bagi KakNgah sendiri yang dah dulu mencuba dan merasai manfaatnya sebelum bergelar SID. Kalau anda perasan pada gambar di atas, tarikh yang tertera adalah Dec 22, 2011. Kalau tak silap masa ni kandungan KakNgah dah 4 bulan ++ gtu. KakNgah join Shaklee sebagai SID plak pada Julai 2012.

Shaklee Effect

Apa yang KakNgah dapat semasa consume Set Hamil ni sungguh bermakna buat KakNgah untuk dikongsi dan antara manfaatnya :

• HB normal,
• Tiada masalah sembelit,
• Tiada masalah kejang kaki,
• Lebih relax,
• Lebih bertenaga namun sekali sekala ada letihnya, adatlah ibu hamilkan…

Bagaimana Set Hamil Shaklee Membantu?

image

Vitalea (Multivitamin & Multimineral) ~ RM88.00
• Membantu mencukupkan keperluan nutrein dalam badan yang diperlukan oleh ibu-ibu hamil.
• Lengkap dengan iron untuk membentuk hemoglobin bagi mengelakkan masalah HB rendah.

image

B Complex ~ RM53.00
• Membantu menukarkan makanan kepada tenaga.
• Mengurangkan tekanan.
• Mencegah anemia (HB rendah) dengan membentuk sel darah merah yang sihat.
• Membantu tumbesaran bayi dalam kandungan.

image

Sustained Release Vita C ~ RM92.00
• Meningkatkan sistem imun badan.
• Membantu membina sel darah yang sihat untuk penyerapan zat besi.

image

OsteMatrix ~ RM61.00
• Melengkap keperluan kalsium untuk ibu dan anak.
• Mengurangkan masalah kejang kaji.
• Membantu penghadaman lebih lancar.

Untuk kesan yang lebih baik dan effective, anda digalakkan untuk ambil bersama-sama :

image

ESP (Energizing Soy Protein) RM150.00
• Mengandungi protein lengkap yang diperlukan tubuh kerana protein adalah blok utama dalam badan untuk membina otot, organ-organ, tendon, sel darah merah dan kulit.

TESTIMONIAL

image

Alhamdulillah… KakNgah share apa yang KakNgah dah rasa dan dapat dengan mengamalkan supplement Shaklee untuk anda yang bermasalah seperti KakNgah. Jangan malu-malu nak buat order pulak… 🙂

Pertanyaan lanjut & Order Shaklee
✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s