I am a HERO

image

Memang hero, sebab dia boleh relax je ng luka jatuh tu, KakNgah plak yang meraung tak sudah… Pastu elok plak dengan luka tu dia kayuh basikal, melompat dan memanjat sementara menunggu babah eay balik rumah bawa dia ke hospital.

Hai anak… macam mana la ummi tak stress... Allahhu.. kadang-kadang rasa berdosa pun ada bila tak dapat nak jaga diaorang dengan baik. Sedih sangat sebab tak dapat jadi ibu yang sempurna untuk diaorang… ummi sayang anak-anak ummi, sebab tu ummi marah dan denda korang kalau nakal.. 😦

Doktor pun bleh gelak dengan dia kat hospital tuh sebab dia boleh relax bila doktor tu buka luka (masukkan jari dalam lukanya), cuci luka & tampal luka dia… bila doct. bercakap dia buat derk jerk dan pandang doct. yang 4 orang tu macam pesalah… 🙂 Oh… angah.

image

Walaupun tak teruk tapi sebagai ibu rasa sakit yang anak tanggung tu turut terasa! Moga cepat sihat yer.. walaupun memang angah tak rasa sakit dan relax jerk…

Bagi yang nak dapatkan supplement boleh hubungi KakNgah kay… 🙂


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Motivation & Recognition Rally Terbakor!

image

hahha… meriah sangat program yang dianjurkan Shaklee semalam, terbakor hah! Kehadiran distributor dijangka dalam 700 orang namun yang datang memenuhi hall adalah seramai lebih kurang 1,500 orang! Ramai yang terpaksa menempek di bahagian tepi dan belakang semata-mata untuk program tersebut kerana masing-masing mahu berjaya.

Kehadiran 2 orang Master yang hebat dengan sharing kejayaan mereka sangat-sangat memberikan semangat yang membara buat KakNgah untuk teruskan bersama  Shaklee. Terima Kasih Master Hadhatina Abdul Halim dan Master Farihah Abu Kassim atas sharing anda.

Jom layan gambar-gambar semasa program berlangsung semalan di SACC.

image

image

image

image

Bagi yang nak dapatkan supplement boleh hubungi KakNgah kay… 🙂


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Pasar Melayu Cambodia @ Kedah Tarikkan Terbaru Kaki Tudung!

Kakngah dapat info ada pasar baru dibuka berhadapan Mini Stadium di Pendang, Kedah iaitu Bazar Melayu Kemboja. Buat kaki shopping juga peminat tudung, pelbagai pilihan anda boleh dapatkannya di sana tau… Memang boleh rambang mata! hahha… mujur KakNgah ni tak minat sangat nk shopping bagai. Jom cuci-cuci mata… 😀

image

image

image

image

image

image

Bagi orang-orang kedah boleh singgah ke Bazar yer…

image

Bagi yang nak dapatkan supplement boleh hubungi KakNgah kay… 🙂


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Vitamin C Anak Collagen?

image

Weheeee…. suka hati KakNgah jika cust senang hati dan happy dengan penggunaan Sustained Release Vita C Shaklee.. memang berbaloi-baloi. Ya, Pn. Yasmin Zahraa ni berjiran dengan KakNgah so memang dia selalu order Vitamin C dengan KakNgah. Kulit dia memang cantik, gebas gebus gitewww… I pun jealous tau! 🙂

Kenapa Vitamin C digelar “Anak Collagen“?

Vitamin C membantu pembentukan kolagen iaitu sejenis protein yang menyusun tubuh manusia. Kolagen adalah struktur yang terlibat dalam pembinaan tulang, gigi, sendi, otot dan kulit. Perkataan kolagen itu sendiri berasal dari Yunani yang bererti lekat atau bersifat sebagai pelekat. Sebab itulah si pengamal akan mendapati kulitnya lebih licin, tegang dan cantik, dan luka cepat sembuh kerana ia membentuk perhubungan tisu badan yang kuat.

Hahha… btul tak gelaran yang KakNgah berikan? sesuai sangat Vita C ni digelarkan sebagai anak Collagen. Suka hati je kan… 😀

Bagaimana Vita C Bertindak?

Sustained release berupaya memberikan perlindungan berkekalan, jam demi jam dengan menggunakan sistem perlepasan berkekalannya. Vitamin C merupakan anti-oksidan yang berkeupayaan tinggi.

Keistimewaan Shaklee.

♥ 1 tablet bersamaan 7 1/2 oren,
♥ setiap tablet mengandungi 120mg bioflavonoids (25% dari bioflavonoids, diekstrak dari kulit buah),
bioflavonoids membantu memaksimumkan manfaat Vitamin C. Ianya membantu dalam penyerapan Vitamin C dan melindungi Vitamin C daripada pengoksidaan, dengan itu meningkatkan keberkesanannya.
♥ gabungan Vitamin C & citrus menguatkan keupayaan badan untuk melawan penyakit.

image

Info Produk

Retail Price : RM92.00
Size : 180 tablets

Berminat untuk dapatkan dengan harga lebih murah dan jimat berganda? hubungi KakNgah yer… 🙂


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Supplement Boleh Rawat Tulang Patah!

image

Eh… Supplement pun boleh rawat tulang patah? Cam tak percaya jerk tapi itulah hakikatnya jika amalkan supplement Shaklee iaitu OsteMatrix, Advance Joint Heath Tablet dan B Complex.

Bagaimana 3 Supplement Tersebut Bertindak?

OsteMatrix
• Seperti yang diketahui umum, tulang memerlukan kalsium yang mencukupi untuk membesar, kuat dan padat. Maka pengambilan OsteMatrix adalah sangat membantu.
• Membekalkan nutrein harian termasuk kalsium yang membantu dalam pembentukan dan penyelenggaraan tulang dan gigi.
• Lengkap dengan magnesium, manganes, Vitamin D, zinc, calcium, fosforus, kuprum dan boron yang seimbang dengan kadar penyerapan 99%.
• Formularnya unik, dibuat dari mineral semulajadi dan garam mineral dari Laut Mati.

Advance Joint Heath Tablet
• Tulang belakang kita disokong dan diampu oleh pundi cecair diantara setiap cakera vertebra (vertebra-disc). Setiap disc menyokong setiap pergerakan dan impak kita seharai-hari.
• Kita bersenam dan melompat, dan tugas disc adalah mengampu sendi daripada sebarang kecederaan atau kejutan hasil daripada pergerakan tersebut. Maka jika tahap cecair di dalam tubuh rendah, tahap cecair di dalam tulang belakang akan berkurangan.
• Pengambilan bersama OsteMatrik membantu menguatkan tulang dan sendi.

B Complex
• Bertindak sebagai anti-stress. Bila seseorang stress, kesihatan akan lambat untuk baik pulih jadi B Complex membantu menstabilkan perasaan anda.
• B Complex juga membantu dalam kesihatan fungsi saraf bagi memperbaiki kesihatan diri.

TESTIMONIAL

image

Berapa Harga Untuk Set Tulang Patah?

Harga untuk set tersebut adalah RM248.00 including postage. B Complex untuk 4 bulan pengambilan, AJHT dan OsteMatrix untuk sebulan pengambilan.

Nak dengan harga yang lebih jimat berganda? Hubungilah KakNgah segera yer…


✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.