New Shaklee Head Office at Sunway Pinnacle

image

Holla…. YA! seperti yang diketahui umum Shaklee Head Office baru adalah di Sunway Pinnacle, Tingkat 9. KakNgah pun belum menjejak kaki ke sana, hihhi… Kat bawah ni ada gambar HQ baru Shaklee ehsan dari kengkawan Shaklee… 🙂

Yang syiok sangat tu ada playground untuk anak-anak bermain, jangan sampai anak tak nak balik sudahhh… 😛  Jom kita tinjau-tinjau yer…

image

image

image

image

Hahha…. memang luas dan lebih selesa, walaupun sekarang ni dah ada sistem online tetapi kebanyakkannya lebih selesa singgah ke HQ Shaklee termasuklah KakNgah sendiri. 😀

Bagi sesiapa yang nak shopping disana bolehlah menggunakan ID KakNgah 885414

Pertanyaan lanjut & Order Shaklee
✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s