Shaklee Support Israel!!! Biar Betul???

Assalamualaikum… ermmm, dah lama nak share tapi asyik tertangguh jerk, bila dah tertangguh… bukan main lagi kecoh dan kecoh isu kononnya Shaklee ada menyumbang dana kepada Israel dalam peperangan yang berlaku di Palestine. Rasa dah hilang plak sabar nih bila ramai sangat yang suka Copy Paste isu yang sebenarnya mereka sendiri tak pasti… Kalau diiukut-ikutkan buka hanya isu ini jer, hal-hal agama pun ramai yang suka Copy Paste, pelik dengan segelintir masyarakat sekarang.

wpid-wp-1405378228652.jpegSiapa plak mamat mat saleh ni yer? OPS!! ada yang belum kenal rupanya… ni nak bagi tau, mamat mat saleh ni adalah CEO Shaklee Corporation yer dan namanya adalah Mr. Roger Barnett bukan David Miller @ Dave Miller.

Siapa plak David Miller nih… eh, tak tau gak ker? bukan main lagi sibuk nak bagitau Shaklee support Israel tapi diri sendiri tak tau, ishhh…ishhh…ishhhh… David Miller adalah Shaklee Independent Distributor cam KakNgah gak ler, ada blog sendiri dan ada website sendiri untuk persatuan atau jualan langsung beliau dan yang popular sekarang nih website http://www.kenesethisrael.com/. Ermmm… sebelum nak Copy Paste atau nak screenshots, siasat dulu ler, jangan dengan membuta tuli nak share jerk, kan dah dapat dosa memfitnah, bulan puasa plak tuh, buat malu jerk…

Kat bawah ni bukti yang mengatakan David Miller ni hanyalah Shaklee Independent Distributor, bukan CEO yer.. :-/ Beliau memang aktif dengan persatuan beliau sebab beliau sendiri seorang Board of Directors dalam persatuan tuh…. 🙂

wpid-screenshot_2014-07-14-22-35-10.png

TQS sebab sudi baca dari tak pasal-pasal dapat dosa menyebarkan sesuatu yang sendiri tak tau… huhhu… Mintak dijauhkan dengan isu-isu yang diri sendiri tak pasti… amen…

Pertanyaan lanjut & Order Shaklee
✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s