Julai 2014 | Bulan Keahlian Percuma

wpid-img_20140715_113307_wm.jpgEhhh… betul ker Julai 2014 ni “Bulan Keahlian Percuma?”…

Betullah.. tak kan KakNgah nak bohong, bulan puasa nih.. tak baik tau berdosa.. 🙂 Lifetime Membership lagi korang hahhh.

Macam mana nak dapatkan Free Member nih?

Bukan susah pun, BUY 6 FREE 1 Shaklee Vivix™ jer pun pada harga RM2850.00 bulan nih dan anda akan mendapat penjimatan sebanyak RM570.00 dan pada bulan hadapan senang-senang jer korang dapat bonus RM200.00 ++ dari Shaklee… Tak susah kan, sebotol Shaklee Vivix™ tahan selama sebulan ++ gtu, sehari sesudu teh pun dah cukup.

Apa Manfaat Shaklee Vivix™ nih?

Pada KakNgah, Shaklee Vivix™ ni cukup membantu KakNgah dalam :

  • Masalah penghadaman (buasir),
  • Masalah insomnia,
  • Masalah sakit-sakit badan,
  • Masalah kurang tenaga akibat Thalassaemia,
  • Masalah kesihatan keseluruhan…

Antara lain Manfaat Shaklee Vivix™?

  • Mengawal diabetes,
  • Mengawal darah tinggi,
  • Mengurangkan ketagihan merokok,
  • Menjaga kesihatan jantung,
  • Mengurangkan kolesterol,
  • Mengurangkan berat badan,
  • PCOS,
  • Resdung,
  • Rheumatoid Artritis,
  • Dan banyak lagi…

Bagaimana Vivix™ bertindak?

  1. Kerosakan DNA ~ Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu “typo” [kesilapan dari yang asal] yang akan mengganggu fungsi sel dan panjang umur.
  2. Pengawalan Genetik ~ Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi [kemerosotan] umur pada tahap sellular. Di dalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru menunjukkan ramuan Vivix™ mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular.
  3. Pengeluaran Tenaga Yang Kian Menurun Oleh Sel-Sel ~ Mitochondria [penjana tenaga] di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan Mitochondria menurun, fungsi sel turut menurun. Ramuan Vivix™ menggalakkan biogenesis [pembentukkan baru] Mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.
  4. Penimbunan Protein AGE ~ Penimbunan berlebihan protein AGE [advance glycation end products]boleh menyebabkan kerosakkan tahap sellular yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur. Ramuan Vivix™ adalah 10 kali lebih kuat dari resveratrol [kandungan unik dalam anggur ‘muscadine’] untuk melambatkan pembentukkan protin AGE…

promo-julai-2014

Hahha…. rasanya dah cukup kut kan.. so bagi yang nak Free Member sambil-sambil menjaga kesihatan, boleh lah kita roger2.

 Pertanyaan lanjut untuk order & Konsultasi boleh roger2 dengan KakNgah yer.. 😀


Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.

 

Shaklee Support Israel!!! Biar Betul???

Assalamualaikum… ermmm, dah lama nak share tapi asyik tertangguh jerk, bila dah tertangguh… bukan main lagi kecoh dan kecoh isu kononnya Shaklee ada menyumbang dana kepada Israel dalam peperangan yang berlaku di Palestine. Rasa dah hilang plak sabar nih bila ramai sangat yang suka Copy Paste isu yang sebenarnya mereka sendiri tak pasti… Kalau diiukut-ikutkan buka hanya isu ini jer, hal-hal agama pun ramai yang suka Copy Paste, pelik dengan segelintir masyarakat sekarang.

wpid-wp-1405378228652.jpegSiapa plak mamat mat saleh ni yer? OPS!! ada yang belum kenal rupanya… ni nak bagi tau, mamat mat saleh ni adalah CEO Shaklee Corporation yer dan namanya adalah Mr. Roger Barnett bukan David Miller @ Dave Miller.

Siapa plak David Miller nih… eh, tak tau gak ker? bukan main lagi sibuk nak bagitau Shaklee support Israel tapi diri sendiri tak tau, ishhh…ishhh…ishhhh… David Miller adalah Shaklee Independent Distributor cam KakNgah gak ler, ada blog sendiri dan ada website sendiri untuk persatuan atau jualan langsung beliau dan yang popular sekarang nih website http://www.kenesethisrael.com/. Ermmm… sebelum nak Copy Paste atau nak screenshots, siasat dulu ler, jangan dengan membuta tuli nak share jerk, kan dah dapat dosa memfitnah, bulan puasa plak tuh, buat malu jerk…

Kat bawah ni bukti yang mengatakan David Miller ni hanyalah Shaklee Independent Distributor, bukan CEO yer.. :-/ Beliau memang aktif dengan persatuan beliau sebab beliau sendiri seorang Board of Directors dalam persatuan tuh…. 🙂

wpid-screenshot_2014-07-14-22-35-10.png

TQS sebab sudi baca dari tak pasal-pasal dapat dosa menyebarkan sesuatu yang sendiri tak tau… huhhu… Mintak dijauhkan dengan isu-isu yang diri sendiri tak pasti… amen…

Pertanyaan lanjut & Order Shaklee
✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
(KakNgah)
COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.