TUTORIAL PENGGUNAAN ESELL: SHAKLEE ONLINE, KINI SEMUA DIJARI ANDA

E-Sell mudahkan urusan pembelian supplement Shaklee untuk kesihatan anda dan keluarga…

Adaa's Inspiration~

Berita gembira buat semua pengguna tegar Shaklee!! sekarang ni Shaklee dah mula mempertingkatkan sistem pembelian online..kalau dulu sistem ini hanya untuk ahli Shaklee, tetapi kini dah ada widget khas untuk mereka yang bukan ahli Shaklee melakukan pembelian dengan cepat dan mudah..dah takyah walk-in pon boleh..menarikkan?

Widget terbaru ni namanya ESELL..Ringkas aje penggunaannya..jom adaa tunjukkan satu persatu ye..

ok, contoh lah, Kak leha datang ke blog adaa ..nak cari pasal kuruskan badan katanya..cari entry yang berkaitan, lepas tu rasa2 nak beli tapi malas nak contact adaa kan..so apa yang kak Leha perlu buat?

1. Klik link ESELL order now dibahagian akhir entry, cnth:

esellorder now

2. Anda akan dibawa ke page ini

esell esell

Sekiranya anda setuju dengan syarat2nya..klik ‘agree’ dan anda akan dibawa ke page seterusnya

3. Order

Ok, nanti produk2 yang berkaitan dengan mengurangkan berat badan akan muncul..pastikan anda ‘tick’ di produk yang anda ingin beli sahaja ya. Pastikan juga bilangannya…

View original post 163 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s