Business GempaQ

 

win omegaOmega Guard Shaklee!!! OPS, bukan nak citer pasal Omega Guard tapi kalau nak kenai-kenai dengan Omega Guard leh jerk… 🙂 .

Ni nak citer kisah pada hari ahad baru-baru nih, semangat KakNgah nak citer tau, hahha… Ermmmm, dah hampir 2 tahun jugalah KakNgah join Shaklee ni tapi langsung tak berkesempatan nak ikut Marketing Plan di atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan… huhhu. Ahad baru-baru nih dapat join, alhamdulillah… sungguh bermanfaat sesangat. Omega Guard ni pun dapat masa class aritu, harga retail pun dah RM136.00, ni dapat FREE menang kuiz, mau tak syiok I… hahha….

Apa yang KakNgah dapat dalam class aritu?

Kat sini KakNgah nak kongsi sket tip-tip dari PRESIDENTIAL MASTER SHAKLEE Cery MamaFaiz untuk berjaya dalam perniagaan atau kerjaya yang dipilih. Tip nih KakNgah kongsikan untuk diri KakNgah sendiri dan jika anda rasa ianya berguna untuk anda amalkan, silalah amalkan… SHARING IS CARING right???

  1. Sentiasa SOLAT TAHAJJUD, SOLAT TAUBAT & SOLAT DHUHA selain solat wajib. Segala kesenangan tak kan kemana jika anda tidak cuba menjaga 3 solat tersebut, mulakan dengan sebulan sekali, kemudian cuba untuk lakukannya setiap hari.
  2. Jaga Hubungan dengan Allah, dengan ibu dan bapa, dengan suami isteri dan anak-anak, dengan kawan-kawan, dengan saudara mara dan sesama muslim.
  3. PUSH FACTOR ~ untuk apa anda bekerja atau berniaga? adakah untuk suka-suka mencari kemewahan? untuk berhibur? atau ada matlamat yang lebih murni untuk dilaksanakan? Tanya diri anda!!!
  4. Amalkan zikrullah setiap hari.
  5. Bacalah 100 ayat Al-Quran setiap hari.
  6. RCA. “Rahsia Cermin Ajaib”.
  7. Senyum.
  8. Bersyukur.

Hahha… ini adalah amalan untuk berjaya, amalan untuk ber Shaklee pun ada cuma dikongsi untuk SID jelah… OPS!!! anda tak teringin ker nak buat Business GempaQ? Kalau berminat tuh… moh kita ber roger…

 training
 
Pertanyaan lanjut & Order Shaklee;
✍ PM : Kakngah Sihat
✉ Email: nafizashuib@gmail.com
✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
➲ COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.
 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s