Herbal Blend Bukan Sekadar Cream!!!

Bismillah..walhamdulillah… Selesai juga mencuci pinggan mangkuk, membasuh baju-baju, menadah air juga menyediakan minuman secukupnya untuk keperluan dua hari, fuuuhhh!!! agak terumbang ambing dengan masalah ketiadaan air kerana kawasan KakNgah air turut di catu. Tinggalkan masalah air… Hari ini nak share betapa happy nya KakNgah sebab yang ditunggu-tunggu dah tiba kembali setelah beberapa bulan “out of stock”, panas dan panas sama macam BUY 6 FREE 1 ESP promo March ini, sama jerk berbaloinya… Kalau nak tau, yang ditunggu-tunggu tuh adalah Herbal Blend® Multi-Purpose Cream!!!

wpid-fotos_20140317053751.jpgTadaaa!!! hahha, ni ler yang dok cakap tuh, sama panas dengan ESP… baru siang tadi masuk, terkinja-kinja punya seronok dapat beli dan standby kat rumah.. over makk… hahha… Memang KakNgah selesa gunakan Herbal Bleand Cream nih sebab anak ke-2 KakNgah suka menggaru sampi berparut abeh kaki tangan dia.. buruk sangat nampaknyer, mujur anak lelaki… KakNgah sendiri pun memang menggunakannya, erm… kita berkenalan sket dengan Herbal Bleand Cream nih…

Herbal Blend® Multi-Purpose Cream

  • Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.
  • Dingin, bermentol dan tidak berminyak.
  • Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary.
  • Tanpa Paraben.

Lain-lain Manfaatnya adalah :

  • mengurangkan ekzema,
  • mengurangkan ruam lampin,
  • mengeringkan campak,
  • melembabkan kulit.

Itu sebablah KakNgah suka, mengurangkan rekahan tumit kaki, melembutkan kulit, memang selesa sebab tak melekit. Korang2 yang keje office tu sessuai lah mencubanya untuk mengelakkan masalah kulit kering, memang tak rugi tau… dan lagi satu Herbal Blend® Multi-Purpose Cream ini juga sesuai diamalkan oleh semua peringkat umur!!! tak cukup berbaloi lagikah??? kita tengok testimonial plak…

Harap dengan sedikit perkongsian ini, dapat membantu anda semua bagi mendapatkan cream yang lebih semulajadi untuk kegunaan keluarga anda… Satu Herbal Blend untuk satu rumah! 😀

 
 
Pertanyaan lanjut & Order Shaklee;
✍ PM : Kakngah Sihat
✉ Email: nafizashuib@gmail.com
✆ Call/SMS/WhatsApp: 018-6645415
➲ COD Area: Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Kota Kemuning, Kg. Johan Setia, Kg. Jalan Kebun, Nilai, Pajam, Bukit Rimau, Bukit Naga & Bukit Kemuning.
POS : Seluruh Malaysia, Singapore, Indonesia, Egypt, Qatar & Brunei.

 

 

 
 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s