Vivix™ ohhhhh… Vivix™

Mahu atau tidak… suka atau tidak… atau ada pilihan lain yang terbaik??? Huhhu… memang tak ada selain Vivix™ Shaklee nih. Dah seminggu stop Vivix™  untuk lihat perubahan pada diri dan akhirnya semalam KakNgah kalah dengan seharian menyelesaikan segala urusan pengambilan barang dan COD supplement. Satu badan menggigil dengan rasa nak pitam sampi tak boleh nak berdiri lelama, serious rasa teruk sesangat. Biasalah kan… sebagai seorang Thalassaemia, KakNgah memang tak dapat mengelak dari rasa keletihan namun selepas sebulan consume Vivix™ memang terasa sangat perubahan pada diri. Erm… nampaknya KakNgah kene teruskan pengambilan Vivix™ ni bagi memastikan kesihatan diri terjaga, bila diri sendiri tak boleh dijaga, macam mana nak menjaga kesihatan keluarga.. kan..kan..kan… 🙂

Bagaimana Vivix™  Shaklee membantu KakNgah kekal sihat dan bertenaga??? Boleh tengok kat SINI. Saper2 nak beli  Vivix™ dengan harga tawaran istimewa boleh roger2 KakNgah kay… FREE Postage dan FREE Member dengan setiap pembelian 2 botol  Vivix™ dan anda juga layak mendapat FREE konsultasi dari KakNgah. GRAB NOW!!!

 
 
 
Name Card
 
 
 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s