MealShake & Omega Guard Pilihan Terbaik Untuk Persekolahan Anak-Anak.

Bismillah..

Dua minggu ni KakNgah terlalu sibuk sampai nak meng’update’ blog pun sempat tak sempat jerk… Pejam celik, pejam celik rupanya dah hampir 8tahun usia perkahwinan KakNgah bersama suami tercinta Mohd Jafni Adnan, banyak pahit kelat, manis kulit kayu manis, masam cuka bagai dilalui dalam tempoh 8 tahun ini… hahha, adatlah berumah tangga kan. Sedar-sedar anak sulong KakNgah akan memasuki alam persekolahan tahun hadapan di SK Bukit Rimau, Shah Alam. Dah besar rupanya anak ummi ni yer… moga Along boleh jadi contoh kepada adik-adik along..

Orientasi

============================================

Alang-alang dah nak buka sekolah ni eloklah sangat KakNgah kongsikan supplement yang bersesuaian untuk anak-anak sekolah nih.. Apa yang nak KakNgah suggestkan adalah pengambilan MealShake dan Omega Guard dalam membantu anak-anak agar lebih fokus dan peka dalam pembelajaran mereka kelak.. InsyaAllah…

msSedikit info untuk anda ketahui tentang MealShake

Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
•    Sarapan segera yang berkhasiat
•    Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
•    Hidangan segera untuk para atlet
•    Kudapan menarik pada bila-bila masa
•    Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan.  Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.  Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.

omegaOmega Guard ~ merupakan minyak ikan paling tulen di dunia yang mengandungi spectrum penuh 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA, ALA, dan banyak lagi. Omega Guard Shaklee membantu dalam perkembangan otak dan memori kanak-kanak autisme. Kandungan DHA adalah nutrein utama untuk otak, sistem saraf dan retina. DHA meningkatkan keupayaan ingatan dan pembelajaran juga membantu dalam memelihara penglihatan dan pendengaran.

Rasanya dah banyak KakNgah kongsikan kebaikan Omega Guard pada bulan nih.. almaklumlah bulan ni kan promo Omega Guard so sesuailah untuk ibu-ibu dapatkan Omega Guard untuk anak-anak bagi memulakan persekolahan tak lama lagi, tak lama dah kan… 5 hari je lagi hah…

Sempena persekolahan yang hanya berbaki 5 hari lagi.. KakNgah menawarkan pembelian MEALSHAKE+OMEGA GUARD dengan harga mampu milik untuk anda semua.  Moh cepat roger2 ngan KakNgah dan anda memang layak mendapatkan yang terbaik!

 
 
 
Name Card
 
 
Advertisements

One thought on “MealShake & Omega Guard Pilihan Terbaik Untuk Persekolahan Anak-Anak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s