Mengapa Supplement Shaklee Pilihan KakNgah?

Quest1) “Camna akak boleh join Shaklee yer?”

2) “Nape ko pilih Shaklee?”

3) “Apa yang bagusnyer Shaklee?”

4) “Boleh buat side income ker dengan Shaklee?”

Tu diahhh hahh… bertubi-tubi pertanyaan dari kawan-kawan, jiran-jiran dan kenalan di FB.. soalan cepu emas ker tuh? ke tepu? hahha..

Untuk soalan 1, ni jawapannya ~ Dipendekkan cerita, KakNgah mula2 pilih Shaklee pas tahu hamil anak ke-3, masa tu tak ready lagi tapi dah Allah nak bagi kan.. hehhe.. Xcely memang setiap kali hamil KakNgah akan bermasalah dengan HB yang rendah sebab tu tak ready. Mujur teringatkan member [kini MY MASTER] jual supplement Shaklee so sms tanya ada tak ubat untuk masalah HB rendah.. hahha.. sahabat jawab..”ubat xder, vitamin ada..” OPS!!! masa tu tak tau apa beza ubat dengan supplement/ vitamin.. jakun nohhh! Alhamdulillah dengan consume supplement Shaklee HB KakNgah memang cantekkk je naik.

2) Naper pilih Shaklee? erm… nape erkkk? hahha.. Sebab KakNgah dah cuba dan ternyata berbaloi untuk kesihatan KakNgah dengan masalah talasemia KakNgah. Anak2 KakNgah pun suka sebab masing2 memang perlukan makanan tambahan nak2 dengan anak2 yang memilih makan. Keperluan nutrien mereka memang perlu dijaga sejak awal lagi, bukan dah besar panjang atau dah dapat penyakit baru nak ingat.. takut dah terlambat.. nauzubillah..

3) Bagusnya Shaklee nih..

  • Berasaskan sumber semula jadi yang tulen dan bebas dari bahan pengawet, tiruan, pemanis, pewarna dan perisa.
  • Setiap bahan diuji dengan kawalan untuk ketulenan dan bebas dari bahan berbahaya seperti racun serangga.
  • Setiap ramuan botanikal turut diuji oleh pihak ke-3.
  • Setiap produk mengandungi ramuan aktif yang tepat untuk kesihatan lebih optimum secara konsisten.
  • Shaklee mematuhi Good Manufacturing Practice piawaian kawalan kualiti yang lebih ketat berbanding yang lain.
  • Produk Shaklee terserlah di seluruh dunia dengan membantu para atlet dan angkasawan NASA untuk misi mereka.
  • Produk Shaklee di Malaysia di sahkan HALAL oleh ISA [Islamic Services of America] badan yang diiktiraf oleh JAKIM.
  • KINI SHAKLEE ADALAH NO.1 DI MALAYSIA.

4) Untuk jawapan yang terakhir ni agak panjang tapi apa yang KakNgah boleh katakan dengan Shaklee, tidak mustahil anda akan mencapai income sehingga 6 angka! Alhamdulillah, walaupun KakNgah baru jer 3 angka namun tidak mustahil untuk KakNgah capai target KakNgah pada bulan ini.. segala memang tidak mustahil.. 

MORE INFO ABOUT SHAKLEE? >> SHAKLEE!

 
 
 
Name Card
 
 
 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s