Omega Guard ~ Bau Hanyir Ikan?

Hahha… meletup2 yang order Omega Guard sempena bulan promo ni.. saper nak bagi BUY 6 FREE 1, dapat plak FREE MEMBER, pastu tengah bulan depan tu dapat plak BONUS dari shaklee.. berbaloi2. Sekarang takyah nak kalut2 berkejar ke Shaklee.. on9 pun dah boleh. Senang, jimat masa dan jimat minyak motor dan kete. 🙂 Cukup-cukup sudah… sampi disini saja… ops!!!

Okey… malam ni askar2 melayu KakNgah masing2 dah tido so leh kita sharing sket kan.. Ada yang bertanya dan ada yang bagitau “minyak ikan ni bau eay hanyir…” ramai di kalangan anak2 tak suka disebabkan bau hanyir minyak ikan nih tapi Omega Guard tidaklah berbau seteruk yang disangka-sangkakan… Kenapa KakNgah katakan begitu?? cer tengok… cer tengok pict kat bawah nih, nampak? hehhe… cam kunyah gula2 jerk dibuatnyer diaorang..

“ermmmm…. dapnyer ummi..”
 

Sekarang ni musin hujan, anak2 KakNgah tak terlepas daripada kene selsema so Omega Guard lah jawapannya, selain masalah selsema diaorang, Omega Guard juga sesssuaiiii sebagai antibodi diaorang, bukan untuk diaorang jer… kita2 pun boleh. Minda pun cergas dan yang paling KakNgah suka sebab dapat kawal daripada kene asthma, InsyaAllah..

Pendek jerk perkongsian KakNgah malam nih.. apapun pilihan ditangan anda.. Pilihlah yang terbaik untuk kesihatan keluarga anda. Jika anda ingin mendapatkan Omega Guard dengan harga mampu milik di bulan ini… silalah roger2 ngan KakNgah yer.. 🙂

 
 
 
Name Card
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Advertisements

One thought on “Omega Guard ~ Bau Hanyir Ikan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s