Masih Lapar Walaupun dah Menghadap 3 Pinggan Nasi? ESP Boleh Membantu…

Huhhu… situasi yang tak dapat nak diceritakan… seriuos KakNgah memang kuat melahap sampai kadang-kadang tu sekali menghadap dah 3 pinggan nasi, itu baru sekali makan, klu dah sehari 3 4 kali ngap, dah baper pinggan nasi KakNgah makan… mengantoikan diri! 😛 Nak kata KakNgah ni gemok, xlah pulak, makin kering… hahha..

Kadang-kadang tu bila asyik lapar jerk.. ngadap nasi.. lapar jerk… ngadap nasi sampai naik boring sebab tak tau nak masak apa.. hahha… Bila jadi member ni, KakNgah ngap ESP selepas makan sepinggan nasi, memang rasa kenyang… Nak pastikan lagi betul atau tak ESP ni mengenyangkan, KakNgah amek plak sebelum makan, sekali burp daaa…. hehhe.

Tak semua orang tahu yang KakNgah ni WAJIB makan nasi di pagi hari, kalau makan roti potong sebungkus pun tak kenyang2, ngadap roti canai 2 3 keping pun tak kenyang2 jugak! sampai mengeletar kaki tangan lapar, nak2 orang THALASSEMIA cam KakNgah, memang mudah terasa lapar dan letih. Apa lagi mau buat? NGAP ESP ler… memang terbaik, kenyang dapat, tenaga pun dapat dan yang paling best susu badan pun “meriah” untuk anak kecil KakNgah, Alhamdulillah…. semuanya dengan izin dari-NYA.

Bagaimana ESP membantu anda kenyang?

Protein tinggi Energizing Soy Protein membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam selepas diminum kerana ia mengandungi 5 jenis Vitamin B yang diperlukan tubuh, serta Kalsium separuh daripada jumlah keperluan seharian! ringkas jerk…

More info? Click HERE!

Jika anda2 diluar sana mengalami masalah seperti KakNgah, memang sangat2 digalakkan amek ESP ni… Bagi yang mengalami gastrik! ESP pilihan bijak anda yang dapat mengurangkan masalah gastrik anda, memang super duper terbaik.

Harga Pasaran: RM150.00 / Canister. Nak harga lebih jimat dan murah berganda? moh2 roger2 ngan KakNgah… 🙂

 
 
SID
KakNgah/ Fieza
SID : 885414
H/P No. : 018-664 5415 @ 012-664 4494
COD : Jalan Kebun, Bukit Rimau, Shah Alam & Kota Kemuning.
Advertisements

Alfalfa Complex ~ Mengurangkan Masalah Keputihan Anda.

Ermmm… teringat plak KakNgah masa mula2 consume Alfalfa nih… semuanya gara-gara nak menyusukan anak kecil KakNgah, Alhamdulillah… sangat2 membantu. Tapi apa yang buat KakNgah lagi berpuas hati apabila masalah keputihan KakNgah dapat di atasi dengan Alfalfa Complex, sebenarnya KakNgah pun tak tahu Alfalfa Complex dapat membantu dalam masalah keputihan. Selepas join member baru KakNgah tahu manfaatnya, selepas tu lah baru sedar yang masalah keputihan KakNgah memang dah lama hilang, Alhamdulillah.

Bila ada cust call gtau ada masalah keputihan, KakNgah cepat2 suggestkan Alfalfa Complex… yang seronoknyer, pas sebulan cust tu call KakNgah…”Akak, saya nak daftar member bleh? baguslah Alfalfa ni, berkesan! Sebelum ni nak bersama suami pun segan..” Hah!..tu dia, bocor rahsia… 🙂

“Tahukah anda masalah keputihan ini disebabkan jangkitan kulat. Jika ia tidak dirawat, tidak mustahil ia akan merebak dan menyerang organ2 penting dalam badan…”

Ramai yang memandang rendah dengan masalah keputihan, namun jika hanya lendir putih, jernih, cair dan tidak berbau maka ianya selamat. TETAPI jika ianya bersifat pekat, berwana putih kekuningan, berbau, di iringi rasa gatal2.. ianya mungkin berbahaya! dan kemungkinan besar akan merebak ke pasangan kita dimana kesannya organ seksual lelaki juga turut akan berasa gatal, melecet dan kemerahan…

Kita tengok plak, apa kata sahabat yang mengamalkan Alfalfa untuk masalah keputihannya…

credit : mamafaiz

Panjang lebar sahabat ni bercerita, sangat2 berpuas hati.. anda bila lagi??? jangan malu2 nanti melarat dah susah nak merawatnya, ingat! “Kesihatan Itu Satu Anugerah”.. Jika anda ingin mencubanya, leh roger2 ngan KakNgah yer, BYE dan Selamat malam… 🙂

 
 
 
SID
KakNgah/ Fieza
SID : 885414
H/P No. : 018-664 5415 @ 012-664 4494
COD : Jalan Kebun, Bukit Rimau, Shah Alam & Kota Kemuning.

Lagi Manfaat SR Vita-C Plus…

Baru balik dari merayau-rayau dengan hubby dan anak2, sekali sekala amik angin malam.. hahha. Malam ni takder banyak sangat pun yang nak KakNgah kongsikan, cuma sedikit lagi manfaat tambahan SR Vita-C Plus sebab sebelum ni dah pun dikongsikan kat SINI kan… Jom tengok apa lagi manfaat utamanya…

✂ Membentuk Kolagen – Merangsang pembentukan kolagen. Kolagen ialah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan.

✂Memperbaiki Simptom Pendarahan – Kekurangan Vitamin C adalah penyebab gusi berdarah, lebam dikulit, lambat pulih dari kecederaan, kulit kering, ruam dan kulit kasar.

✂Peningkatan Sistem Imun – Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, pertingkatkan pemulihan alergi hidung, kulit dan asthma, juga mengurangkan simptom selsema. 

✂ Memerangi kanser – Ia satu-satunya anti-oksidan yang berkuasa dan mampu meningkatkan inteferon semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh dgn berkesan.

✂ Mencantikkan Kulit – Pengambilan Vitamin C setiap hari akan membantu anda dapatkan kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan dan menyekat pembentukkan pigmentasi. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat. Memperbaiki Insomnia – Ia memperbaiki insomnia, stress dan masalah mental seperti keresahan.

✂Mengekalkan kolestrol sihat – ia mampu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat, menghalang pendarahan dalam hidung, pendarahan serebral dan skurvi.

Ermmm… apa pulak yang menjadikan produk Shaklee berbeza dengan Vitamin C di luar sana? moh nengok sket…

Perbezaan Shaklee (dengan Vitamin C yang ada di pasaran)

✎ Vitamin C pertama yang natural dan bertindak secara ‘Sustained release’, berfungsi secara perlahan untuk memenuhi keperluan tubuh selama 24 jam.

✎ Rumusan unik yang membenarkan pelepasan vitamin c secara perlahan dan berterusan selama 5 jam.

Photo: ✿ INFO KESIHATAN ✿Tahukah anda pengambilan 1 biji Vit C Plus 500mg Shaklee adalah bersamaan dengan anda mengambil 7 biji Oren Segar.Order018-664 5415 KakNgah

✎ Satu tablet membekalkan 500mg vitamin C iaitu bersamaan 7 biji setengah oren.

✎ Membekalkan ‘Bioflavinoid’ dalam jumlah yang seimbang iaitu 120mg..Bioflavonoids bekerja untuk meningkatkan keberkesanan vitamin C dan perlu diambil sebagai sebahagian daripada suplemen vitamin C..( elak salur darah dari runtuh/bocor, meningkatkan fungsi vitamin c, elak vitamin c dari cepat teroksida dan merosakkan sel)

✎ Tiada pembaziran kerana semua vitamin C digunakan akan di lepaskan ke dalam system tubuh secara perlahan mengikut keperluan.

Hahha… selesai sudah perkongsian untuk malam nih, kita jumpa lagi di lain post kay… bagi yang nak order leh roger2 KakNgah yer… 🙂

 
 
 
SID
KakNgah/ Fieza
SID : 885414
H/P No. : 018-664 5415 @ 012-664 4494
COD : Jalan Kebun, Bukit Rimau, Shah Alam & Kota Kemuning.